Vooral het afgelopen jaar het nanotechnologie veel in de belangstelling gestaan in internationale vakmedia.

00:43 - 00:25
luistertijd 00:43 - leestijd 00:25

Vooral het afgelopen jaar het nanotechnologie veel in de belangstelling gestaan in internationale vakmedia. Om je even snel bij te praten, vind je achter deze link, zowel een achtergrond artikel van de hand van Monique Lindeboom over nanotechnologie (een must om het onderwerp te begrijpen!), een radio uitzending van haar met Radio Vlaardingen over dit onderwerp (die het misschien in windows browser 8 het niet doet – handig) en een verwijzing naar een uitzending van Radar over dit onderwerp.

Heel actueel blijf je door ook de berichtgeving van dit instituut in Nederland te gaan volgen.

Zo, je bent het komende uur wel even onder de pannen, denken wij:-)

Lees ook