Cosmeticaclaims Zakenpraat

Waarom besteden jullie geen aandacht aan nanotechnologie in zonnebrandcreme?

nanoVooral het afgelopen jaar het nanotechnologie veel in de belangstelling gestaan in internationale vakmedia. Om je even snel bij te praten, vind je achter deze link, zowel een achtergrond artikel van de hand van Monique Lindeboom over nanotechnologie (een must om het onderwerp te begrijpen!), een radio uitzending van haar met Radio Vlaardingen over dit onderwerp (die het misschien in windows browser 8 het niet doet – handig) en een verwijzing naar een uitzending van Radar over dit onderwerp.

Heel actueel blijf je door ook de berichtgeving van dit instituut in Nederland te gaan volgen.

Zo, je bent het komende uur wel even onder de pannen, denken wij:-)

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen