shop Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Eau de Toilette Deze eau de toilette is fris en romig tegelijk. Topnoten van grapefruit en yuzu vallen samen in een zacht boeket van rabarberblad en roos. In de basis vind je een romige werveling van vanille, muskus en gesponnen suiker. Heerlijk! Bekijken Van mat naar glans en […]

01:27 - 00:52
luistertijd 01:27 - leestijd 00:52

Van mat naar glans en vice versa. Vaak betekent dat letterlijk dat je van nagellak moet switchen, bij KOH beperken ze zich nu tot de topcoating die over de lak heen gaat. Handig? Vertel het ons!

Make your fashion statement with KOH MATT!, schreewt het persbericht ons tegemoet. KOH laat weten dat afgelopen jaar de matte lak hip werd, en inderdaad OPI kwam er onder andere mee. Maar KOH heeft op die trend iets anders bedacht: geen gekleurde lak maar een topcoat die het effect geeft.

KOH MATT! is aan te brengen zoals iedere top coat, zo lezen we. Het werkt als beschermlaag tegen beschadigingen, verzorgt de nagels en heeft een unieke hardheid. Krasjes en bladderen van de kleurlak krijgen geen kans. KOH MATT! droogt mat op. En het merk geeft nog een tip weg: ‘Na een paar dagen toch weer zin in glanzende nagellak? Gebruik de KOH Colour Booster om de nagellak weer te doen glanzen. De Colour Booster fixeert de kleur, herstelt beschadigingen, glans en blaast de lak weer fonkelnieuw leven in.’

Wat willen we nog meer…..de matte coat kost 19,95.

Lees ook:

Lees ook