Bij het blad Linda kon je een close encounter met een gigolo winnen bij een nieuw af te sluiten abonnement.

02:36 - 01:33
luistertijd 02:36 - leestijd 01:33

Bij het blad Linda kon je een close encounter met een gigolo winnen bij een nieuw af te sluiten abonnement. Het deed heel wat stof opwaaien. De branchevereniging voor hoeren, bij monde van Metje ging met Linda in conclaaf bij Pauw en Witteman. Jammer, uitzending gemist! Maar goed, daar is hij dan ook terug te zien. De alias-schrijver weet vlijmscherpe verbintenissen te leggen tussen een fijn ventje voor jezelf via een blaadje naar een heksenjacht tegen mannelijke prostituees in Indonesië, die zich daar laten fêteren door Japanse vrouwen. En dat brengt mij er op dat ik van de week tijdens een heel gezellig etentje met G. sprak over het hebben van relaties en bij afwezigheid daarvan, van minnaars. G. had dit niet ter beschikking en ik spoorde haar aan dit toch vooral wel te doen. Niets is heerlijk dan als vrijgezel een vrijgraag persoon achter de hand te hebben, die je gewoon even kan bellen als je zin hebt. Zo simpel is het namelijk wel voor vrouwen. Geen man die zal weigeren!

Het doet me ook weer denken aan een item dat ik vorig jaar in een Engelse krant las en waarover ik vertelde op BNR Nieuwsradio, toen ik daar op vrijdagochtend nog een wekelijkse vaste vier-beauty-minuten had. Het artikel ging over de toevloed van vrouwen richting masseur, let wel: vrijgezelle vrouwen. Die op deze manier toch nog wat fijne ‘lichamelijke’ aandacht kregen, bij gebrek aan een geliefde dan wel minnaar.

In Amsterdam hebben we trouwens sinds enige tijd ook een nieuw fenomeen voor mannen: de Chinese massagesalon, waar beeldige kleine Chinese vrouwtjes met haar tot op hun billen in zeer korte jurkjes je met een grote glimlach binnenhalen. Voor een massage, en een toetje! Spoorde mijn man al eens aan om even binnen te wippen, omdat ik nieuwsgierig wat er van waar is. Maar tot nu toe heeft hij van mijn vrijgevige aanbod nog geen gebruik gemaakt of….nu ja. Wellicht is het wachten op de eerste massagesalon voor vrouwen incluis een toetje? Ik maak een afspraak! Als het maar geen Chinees mannetje is.

Lees de gehele column op Ko van Dijk vertelt.

Lees ook:

Lees ook