shop L’Oreal Paris Infaillible 3-second setting mist De betaalbare en echt werkzame mist waarmee je foundation niet meer afgeeft! Bekijken Algen en zeewieren bezitten de kracht om de huid te herstellen en te transformeren. Op de bodem van de oceaan gedragen zeeplanten zich als sponsen die alle zeevitamines, -mineralen en -enzymen absorberen. H2O Plus is […]

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Algen en zeewieren bezitten de kracht om de huid te herstellen en te transformeren. Op de bodem van de oceaan gedragen zeeplanten zich als sponsen die alle zeevitamines, -mineralen en -enzymen absorberen.

H2O Plus is het eerste gezicht- en huidverzorgingmerk dat haar producten baseert op natuurlijke ingrediënten uit de zee. Zeewater weerspiegelt de lichaamseigen samenstelling, daarom kan de huid moeiteloos de H2O Plus formules opnemen. De producten hydrateren, beschermen en revitaliseren de huid. De werking is snel en resultaatgericht. Binnen een paar weken zie je het effect al.


Frisse teint

Diepzee voedingsstoffen geven krachtige resultaten.  Omdat zeeplanten bloeien in een beschermd onderwater ecosysteem, worden ze niet aangetast door schadelijke  invloeden van boven het zeeniveau. Daardoor hebben ze een hogere concentratie van voedende supplementen voor de huid.  Je teint wordt stralend en fris.  

Lees er nog veel meer over in het prachtige mini magazine dat deze maand mei online te vinden is bij BeautyJournaal! Klik op de cover in de caroussel rechts, of ga rechtstreeks naar het mini magazine via deze link. Doe ook mee met de bijzondere mail & win-acties van H2O+.

De beautyJournaal mini magazines van de merken voor de consumenten zijn een unieke communicatietool. Bent u als ondernemer ook geïnteresseerd om de boodschap van uw merk naar onze lezers uit te dragen? Neem contact op via info@beautyjournaal.nl. Wij vertellen u dan precies hoe wij dit opzetten.

Lees ook