shop CureSupport Liposomale vitamine C drank Vitamine C breekt af in het maagzuur. De in vetbolletjes ingekapselde vitamine C van CureSupport wordt wel in de bloedbaan opgenomen. Je hebt dan ook geen hoge doseringen nodig hiervan. Ideaal voor een goede weerstand. Bekijken Verbluffende gelijkenis, stelt De Telegraaf vandaag in een kort artikel, en dat moeten […]

00:48 - 00:28
luistertijd 00:48 - leestijd 00:28

Verbluffende gelijkenis, stelt De Telegraaf vandaag in een kort artikel, en dat moeten we zeker beamen, vooral als we een foto bekijken van Madonna uit 1979!  De Engelse krant Mail Online waar de De Telegraaf weer naar verwijst doet wat stekelig over Madonna’s pogingen om er zelf goed uit te blijven zien, maar he, petje af voor die vrouw hoor. Ze is voor ons het icoon van een vrouwtype geworden dat gewoon keihard zegt; ‘ga weg met je gemuts, leef!’

 

 

Lees ook:

 

Lees ook