Marketingtrends Zakenpraat

PR Bureau Fuzzy Shots managed nu ook make-up en haarstylisten

fuzzyshotsFuzzy Artists begint nu met make-up artist David Stella, die 10 jaar lang aan de top gewerkt als senior make up artist Benelux voor MAC Cosmetics. Momenteel wordt David gesponsord door Bumble & Bumble en volgt hij diverse hairstylingstrainingen van dit merk, waardoor hij zich ook meer kan toeleggen op haarstyling. David werkte o.a. met Dita von Teese en Jade Jagger. Hij woont part time in New York. Verder is Hedwich Vigelandzoon ingelijfd. Hedwich is een allround hairstylist en make up artist. Haar opsteken is o.a. een specialiteit. Hedwich heeft de make up en het haar van modellen voor diverse (fashion)shows verzorgd, o.a. Addy van den Krommenacker, Sheila de Vries en internationaal van Valentino, Christian Lacroix en Escada Couture. Hedwich werkt ook met bekende sterren en modellen als Jade Jagger, Anouk Lepere, Yfke Sturm en Georgina Verbaan. Verder heeft Hedwich meegewerkt aan verschillende fotoshoots voor merken zoals Cartier, Diane von Furstenberg en La Perla en in Nederland van de haarmerken BioSilk en CHI.

Lees ook:

 

Wat vind jij van BeautyJournaal? Geef (anoniem) je mening en adviezen in onze enquete!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.