shop Drunk Elephant Protini™ polypeptide crème Deze crème zit boordevol collageenstimulerende peptiden maar ook met peptiden die voor huidontspanning zorgen. De gelcrème is luchtig en trekt snel in. Je huid krijgt glow! Bekijken Hoofdontwerper en creatief directeur Christopher Bailey, meldt dit aan wwd.com deze week . De make-uplijn zal zowel foundations, poeders, oogmake-up en lipsticks […]

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

Hoofdontwerper en creatief directeur Christopher Bailey, meldt dit aan wwd.com deze week . De make-uplijn zal zowel foundations, poeders, oogmake-up en lipsticks omvatten. Burberry is hiervoor een samenwerking aangegaan met licentiehouder Interparfums.

Volgens Baily is Burberry zo’n allesomvattend lifestyle concept geworden, dat een uitgebreide make-uplijn niet kon uitblijven. ‘Zo kunnen we de Burberry attitude nog completer uitdragen’, aldus de ontwerper.

De make-up komt in bescheiden natuurlijke tinten, passend bij de chique urban uitstraling van het merk, en zal voorlopig alleen in Engeland bij Harrods te koop zijn. De officiële verkoop start in juli 2010.

Het is de laatste jaren een trend geworden voor modemerken en – mensen om ook de cosmetica business te omarmen. De Amerikaanse mode-ontwerper Tom Ford maakte in 2005 al furore bij Estée Lauder met een make-up en een heel sexy geurlijn . Recent bracht ontwerper Nicholas Ghesquire voor Balenciaga een vernieuwend groen parfum uit .

Lees ook:

Lees ook