Wordt de kaaklijn er strakker van?

03:10 - 01:54
luistertijd 03:10 - leestijd 01:54

Rénergie Lift Volumetry van Lancôme

‘De jeugdigheid van het gezicht wordt door Lancôme gemeten door de hoek, die wordt gevormd tussen de hals en de kin, door hen de “hoek van de jeugdigheid”genoemd. Deze hoek neemt in gradaties toe tijdens het verouderingsproces. Als de huid verslapt, wordt de grens tussen de twee gebieden langzaam aan minder.

Oké, dat kunnen we beamen. Wanneer ik naar mijzelf en naar mijn eveneens 45+ vriendinnen kijk, zie ik toch dat bij ons allemaal deze hoek steeds kleiner wordt. Weg strakke kaaklijn en die blozende appelwangetjes van vroeger zijn niet meer wat ze geweest zijn. Een paar kilo afvallen zie je al snel in je gezicht en je moet toegeven dat die zo gehate extra kilootjes, je wangen in ieder geval goed doen. Deze crème zou de oplossing moeten zijn door je wangen meer volume te geven en je kaaklijn strakker te maken.
Lancome Renergie Lift Volumetry

Wat is het geheim van deze crème?

Dat zijn de zogenaamde ‘growth factors’ oftewel groeifactoren die tot de familie van cel-communicatiefactoren behoren. Door de samenwerking van de miljarden cellen waaruit ons lichaam bestaat wordt een veelomvattend communicatienetwerk gevormd. Dit heeft als doel de groei van de huid te controleren en te reguleren.Growth factors’ zijn proteïnen die door cellen gemaakt en afgegeven worden en zorgen voor de communicatie tussen de cellen. Zij coördineren en optimaliseren de celfunctie en reguleren de interactie tussen de cellen waardoor de huid continue vernieuwd wordt.

Bij het ouder worden vermindert de aanmaak en distributie van de ‘growth factors’. De aanmaak van collageen neemt af waardoor het netwerk, dat verantwoordelijk is voor de opslag en verspreiding van deze cel communicatiefactoren verder wordt verstoord. Hierdoor ontstaat verslapping van de huid en neemt het volume af.

De research laboratoria van Lancôme hebben het GF-Volumetry Complex uitgevonden dat de aanmaak van 4 van deze ‘growth factors’ kunnen stimuleren en de opslag en de verspreiding hiervan kunnen verbeteren. Hierdoor wordt het ondersteunende huidweefsel weer gestimuleerd en aangespannen wat een zichtbaar volume-effect op de huid heeft.

‘Na een maand bekijk ik mijn “jeugdigheidshoek” eens aandachtig in de spiegel, bespeur ik daar een iets strakkere kaaklijn of wil ik dat graag geloven? Ik denk het laatste.’

FemkeFemke  concludeert:

‘Uit de test van Lancôme blijkt dat na 4 weken de “hoek van de jeugdigheid” met 8 graden verminderd is. Ook tonen bij 72% van de vrouwen de wangen meer volume. Ik heb de crème uitgeprobeerd. Deze is heel romig, voelt lekker aan en smeert goed uit. Mijn huid heeft inderdaad de beloofde mooie fluweelachtige glans. Na een maand bekijk ik mijn “jeugdigheidshoek” eens aandachtig in de spiegel, bespeur ik daar een iets strakkere kaaklijn of wil ik dat graag geloven? Ik denk het laatste. Mijn huid voelt in ieder geval heel goed aan en ga voorlopig door met het gebruik van deze crème.

 

Lees ook