Zelfs voor waterproef mascara

03:50 - 02:18
luistertijd 03:50 - leestijd 02:18

Boots no 7 reinigingsdoekjesBoots No7 Quick Thinking 4-in-1 wipes

‘Boots heeft nieuwe reinigingsdoekjes  “No7 Quick Thinking 4-in-1 Wipes”. Het reinigt de huid, verwijdert make-up (inclusief waterproof mascara) en houdt de huid gehydrateerd. Het zit in een schattige blauwe verpakking met een afsluitbaar klepje aan de bovenkant en dit zorgt ervoor dat de doekjes vochtig en zacht blijven en dus niet uitdrogen.  De doekjes zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en vrij van parfum. Ideaal voor een gevoelige huid die niet veel kan hebben. De doekjes zijn zo groot als een A5 velletje en zeer stevig. Het zou niet uit elkaar moeten scheuren tijdens het reinigen van je gezicht en je ogen.

De doekjes bevatten vitamine pro-B5 (panthenol) wat helpt de vochtbalans van de huid op peil te houden en om de huid te kalmeren hebben ze er ook hamamelis in gedaan. Om de poriën schoon te houden en je huid zacht en fris te houden, hebben ze venkel toegevoegd.  De doekjes bevatten geen alcohol.

Sajieda concludeert:

De eerste keer dat ik de doekjes had gebruikt, heb ik expres waterproof mascara gebruikt om te kijken of het daadwerkelijk makkelijk met Boots No7 Quick Thinking 4-in-1 wipes te verwijderen was. Ik heb eerst mijn gezicht goed met een wipe schoongemaakt en als laatst mijn ogen. Het voelde heerlijk aan en er bleef geen vettige huid achter. Ik heb weleens doekjes van Diadermine en Oil of Olaz gebruikt en deze lieten een vettig laagje op de huid achter. Als er een vettig laagje op mijn huid achterblijft heb ik het gevoel dat ik mijn huid niet goed heb gereinigd. Dit doekje neemt echt alles op en zelfs mijn waterproof mascara, door rustig het doekje om mijn oog te plaatsen en met de richting van de wimpers (naar beneden) te vegen.  Meestal heb je 2 doekjes nodig om het helemaal schoon te krijgen. Aangezien mascara flink uitgesmeerd kan worden en zwarte vegen kan achter laten, is deze wipe ideaal. Dit doekje neemt alles op en maakt mijn huid schoon zonder irritaties of rode plekjes. Het ruikt ook erg aangenaam en fris. Na het reinigen van mijn gezicht voel ik altijd even aan mijn gezicht, is het vet? Nee, het is schoon, zacht en fris.

Voor iemand die regelmatig bij vrienden slaapt (ik) is dit echt een handig en fijn pakje. Geen flesjes meer die plots opengaan en een hele zooi in je tas achterlaten. Nee, gewoon een klein schattig licht blauw pakje met een klepje dat je open doet en één doekje eruit kan halen. Het grappig is dat je, meestal, bij dit soort pakjes van reinigingsdoekjes een ander doekje meetrekt, bijv. net als bij een tissuebox, met dit pakje dus niet. Je trekt maar één doekje uit het pakje en je hoeft dus niets terug te duwen, wat meestal wel het geval is. Het gevolg daarvan is dat het reinigingsdoekje opdroogt en niet meer te gebruiken is.

‘Dit doekje neemt alles op en maakt mijn huid schoon zonder irritaties of rode plekjes. Het ruikt ook erg aangenaam en fris. Na het reinigen van mijn gezicht voel ik altijd even aan mijn gezicht: is het vet? Nee, het is schoon, zacht en fris.’

Het is een echt 4-in-1-quick thinking wipe. Ben je erg druk en heb niet zoveel tijd, pak een “No7 Quick Thinking 4-in-1 Wipes” reinigingsdoekje. Ben je op vakantie en wil je snel even opfrissen, pak een “No7 Quick Thinking 4-in-1 Wipes” reinigingsdoekje J. Dit is echt een 10 waard!’

 

Lees ook