Haar Stylen

The return of big hair…

big hairOnze kapper Siko van Berkel liet al eerder op BeautyJournaal TV zien hoe je volume boven op je bol kan maken en welke volumeproducten volgens hem en zijn team het beste werken. Onlangs verklaarde ook de Engelse kapper Sally Brooks dat volume – maar vooral ook alles uit het gezicht – weer bon ton wordt dit seizoen.

The New York Times wijdde er gisteren een gezellig item aan in woord en beeld, en met name dat beeld, umpf…je zou bijna denken dat ze de ergste voorbeelden van stal hebben gehaald. By the way….big hair komt om de paar jaar terug. Volume is het dan wel, om echt big te gaan? Dunno….

Saillant detail: vooral tv-vrouwen uit New Jersey zouden de trend weer nieuw leven in blazen. De reden? ‘The bigger the hair, the closer to God.’

big hair 1big hair 2
Bekijk de rest hier.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen