Onze kapper Siko van Berkel liet al eerder op BeautyJournaal TV zien hoe je volume boven op je bol kan maken en welke volumeproducten volgens hem en zijn team het beste werken.

00:57 - 00:34
luistertijd 00:57 - leestijd 00:34

Onze kapper Siko van Berkel liet al eerder op BeautyJournaal TV zien hoe je volume boven op je bol kan maken en welke volumeproducten volgens hem en zijn team het beste werken. Onlangs verklaarde ook de Engelse kapper Sally Brooks dat volume – maar vooral ook alles uit het gezicht – weer bon ton wordt dit seizoen.

The New York Times wijdde er gisteren een gezellig item aan in woord en beeld, en met name dat beeld, umpf…je zou bijna denken dat ze de ergste voorbeelden van stal hebben gehaald. By the way….big hair komt om de paar jaar terug. Volume is het dan wel, om echt big te gaan? Dunno….

Saillant detail: vooral tv-vrouwen uit New Jersey zouden de trend weer nieuw leven in blazen. De reden? ‘The bigger the hair, the closer to God.’


Bekijk de rest hier.

Lees ook