shop Pat McGrath Lipgloss LiquiLUST Legendary Wear Matte Lipstick Absoluut longlasting, vederlicht, niet uitdrogend en met een top applicator waarmee je je lippen heel sharp kunt inkleuren. Favoriet van Monique en mua Lydia! Bekijken ‘Mijn haar is broos en dor en heeft grote gelijkenis met een droge takkenbos. Alleen door het te fohnen met een grote […]

03:53 - 02:20
luistertijd 03:53 - leestijd 02:20

Bonacure Moisture Kick
‘Mijn haar is broos en dor en heeft grote gelijkenis met een droge takkenbos. Alleen door het te fohnen met een grote ronde borstel weet ik er nog iets van een glans overheen te toveren. Ik wil met mooi haar de lente in! Dus het komt goed uit dat ik de Moisture Kick shampoo van de Bonacure Hairtherapy range van Schwarzkopf Professional ( alleen verkrijgbaar bij  haarsalons, check de site www.schwarzkopf-professional.nl) mag testen!

De Bonacure Hairtherapy range bevat diverse producten die het haar van binnenuit mooi maken. De hele range bestaat uit diverse producten met bewezen oplossingen  voor de verschillende haarproblemen. De verbindende factor in de Bonacure range is de Amino Cell rebuild Technology. Aminozuren zijn essentiele bouwstoffen van het lichaam. De Bonacure-formule bevat het kleinste aminozuur ‘Glycine’. Schwarzkopf claimt dat het Glycine-amino zuur diep doordringt in de haarstructuur en het haar herstelt en versterkt  door de door de schade ontstane ruimtes op te vullen. De Moisture Kick range heeft als tweede belangrijk ingrediënt het Hyaluronzuurderivaat, dat de vochtbalans in evenwicht brengt. Wikipedia leert mij dat Hyaluronzuurpreparaten gebruikt worden voor gezichtsplooicorrectie en het opspuiten van lippen . Het schijnt een stof te zijn die zeer langzaam door het lichaam wordt afgebroken. Voor extern gebruikt zou het een extra vochtbinder kunnen zijn.

De Moisture Kick range bestaat uit een shampoo en een spray conditioner. Ik ben benieuwd naar de shampoo!

Gebruik: De  lange slanke fles is strak en minimalistisch (passend bij een professioneel merk) en heeft een disc-cap waardoor doseren gemakkelijk wordt gemaakt. Dat is fijn. Hoe vaak heeft een fles een te grote mond, waardoor je direct voldoende shampoo in je handen hebt voor drie wasbeurten! Het enige waar ik me over blijf verbazen is het uiteinde van de fles. Het is een soort van groen omhulsel (lijkt net een dop) waar ik na 10 minuten trekken, draaien achter kom dat het niets meer is dan een versiersel…’

“De shampoo is zuinig in gebruik, schuimt fijn en heeft een aangename geur. Na 4 weken ziet mijn haar er best aardig uit, maar niet zo glanzend en gezond als de claims beloven. De prijs-kwaliteitverhouding is niet in balans.”

 

Sabine’s onclusie:

‘De Moisture Kick shampoo is fijn in gebruik. Ik heb maar een beetje nodig om mijn lange dikke haar ( over de schouder qua lengte) in een fijn schuim te zetten. Het ruikt fris en bloemig ( niet overheersend of onnatuurlijk qua geur)! Na het uitspoelen gebruik ik ook een conditioner om het door te kunnen borstelen. Als mijn haar opgedroogd is, voelt het veerkrachtig en schoon aan. Het ergste droge dorre gevoel  is er na twee keer wassen al af. Deze progressie zet door, maar minder snel als gehoopt. Het haar ziet er na 4 weken best aardig uit, maar is nog steeds niet glanzend en gezond. Het gevolg is dat ik me afgelopen weekend op een serum (van Andrelon notabene) heb gestort. Ik kan niet anders zeggen dat dit een extra bijdrage heeft geleverd aan het al in werking gezette herstel. Nog even doorzetten en ook ik heb haar, dat klaar is voor de lente!

Ok, het is een aardige shampoo en zuinig in het gebruik. Maar het resultaat valt toch een beetje tegen bij de beloften gemaakt op de website en de verpakking.  Ik heb bij de willekeurige drogist op de hoek voor 4 euro’s minder, in mijn optiek even goede shampoos gekocht. Kortom: de prijs-kwaliteitverhouding vind ik niet zo in balans. Ik ben niet snel geneigd om dit product aan te schaffen.’

 

Lees ook