De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA) en vakmagazine Kosmetiek.

03:31 - 02:06
luistertijd 03:31 - leestijd 02:06

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA) en vakmagazine Kosmetiek. Uit alle inzendingen werden uiteindelijk twee winnaars gekozen, te weten in de categorieën ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’ en de meest onderscheidende ´Beauty Salon van het Jaar’. Zowel de deelnemers, organisatie als de vakjury leefden maandenlang toe naar deze bijzondere avond!

In de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’  won Evelien Leijten van ‘Instituut voor huidverjonging Evelien’ in Chaam. In de categorie ‘Beauty Salon van het Jaar’ won ‘Instituut Helga Wouterse’ uit Varik. Zowel op het gebied van business, PR en marketing, opleidingen, trainingen en vakinhoud scoorden deze twee ambitieuze vakvrouwen hoge punten. Hetzelfde gold voor het verslag van de ‘Mystery Guest’ die een bezoek bracht aan beide winnaars en die ter plaatse een behandeling onderging.

Enkele quotes uit het juryrapport zijn:

Evelien Leijten van ‘Instituut voor huidverjonging Evelien’ in Chaam:

“Overtuiging en passie voor het vak worden op een indrukwekkende wijze gecombineerd. Een gedreven en dynamische persoonlijkheid. Toekomstgericht op groei en gedegen professionaliteit. Heeft een feilloze neus voor PR- activiteiten. Weet vakkennis en commercie tot een succesvol geheel te brengen. Een parel voor de branche. ”

Mardge Pascaud vult aan: ‘Evelien is pas 25 en al acht  jaar in het vak. Tot haar belangrijkste doelstellingen horen bijleren, vooral niet stil blijven staan, wijzer worden, zich ontwikkelen, kwaliteit leveren en het beroep van schoonheidsspecialist op een hoger plan brengen. Ze merkte al gauw de vraag naar specialistische behandelingen. En zo kwam ze terecht bij Pascaud Beauty Innovations, het bedrijf dat bij uitstek is gespecialiseerd in anti-aging en het behouden van een stralende, mooie, gezonde huid. Het juiste adres voor Evelien, want Pascaud heeft niet alleen methodes, apparatuur en producten, maar biedt tevens opleidingen en masterclasses voor alle doelstellingen die Evelien zich heeft gesteld. Pascaud Beauty Innovations is super trots op Evelien en hoopt en verwacht dat nog heel wat dépositaires de komende jaren de Beauty Award in de wacht zullen slepen.’

‘Instituut Helga Wouterse’ uit Varik:

“Het bedrijf biedt een uiterst veelzijdig en doordacht aanbod. Speelt goed in op trends en behoeften van klanten. Heeft een prima gevoel voor PR en voor commerciële activiteiten. Uitstekende kennis in het team door een uitgebreid opleidingsprogramma. Het gehele team is vakbekwaam en straalt eenheid uit. Een sterke ondernemer die toekomstgericht is en goed kan sturen. Een absolute ambassadeur voor het vak.”

Eervolle vermelding voor ‘Huidverzorgingssalon  Ric Rac’ uit Berlicum

Marianne Sneepers van ‘Huidverzorgingssalon Ric Rac’ uit Berlicum heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor de uiterlijke verzorging van mensen met kanker op een persoonlijke manier. De salon geeft belangeloos individuele consulten in de vorm van verwenmiddagen voor zieke familieleden en vrienden van vaste klanten. Met de deelname aan de Beauty Award hoopt de salon meer aandacht te krijgen voor het behandelen van zieke cliënten. Door meer te investeren in kennis en kunde op dit specifieke onderdeel van het vak, kan een schoonheidsspecialiste veel voor zieke mensen betekenen. De vakjury én de organisatie van de Beauty Award waren het unaniem eens over het feit dat deze deelnemer een eervolle vermelding moest krijgen!

Meer lees je ook nog op de site van Pascaud Beauty Innovations.

Lees ook