'He is tolerated because the industry folk are just sheep.

00:54 - 00:32
luistertijd 00:54 - leestijd 00:32

‘He is tolerated because the industry folk are just sheep. There are only a handful of photographers who have the power, a handful of editors who have the power, and a handful of clients who have the power,’ aldus uitspraken over de geperverteerde modefotograaf Terry Richardson.

 

 

 

 

Terry Richardson staat sowieso al bekend om zijn seksueel geladen fotografie (en zou het liefst altijd zelf  geheel ontkleed willen fotograferen)- maar

Kunstenaar Michael Lau maakt voor een Diesel tentoonstelling een persiflage van Richardson. Getoond in Hong Kong.

de scheidslijn tussen modefoto’s maken met een sensuele connotatie en je onderwerp vragen voorbij haar doel te gaan en in zijn fantasie te stappen ter bevrediging van hemzelf, is flinterdun. Lees een uitgebreid artikel met vele bronverwijzingen op de webblog Fashionologie.com.

Lees ook