Een wit gebied rond de ogen kan duiden op een slechte circulatie, zoals huidspecialiste Mardge Pascaud al aangaf, maar er kunnen ook pigmentstoornissen in het spel zijn. Rona gaf aan dat ze wel wat pigmentproblemen heeft. We beperken ons nu met onze tips dan ook tot de heel praktische. Onze visagiste Lydia le Loux geeft […]

00:58 - 00:35
luistertijd 00:58 - leestijd 00:35

Geen blauwe maar witte kringenEen wit gebied rond de ogen kan duiden op een slechte circulatie, zoals huidspecialiste Mardge Pascaud al aangaf, maar er kunnen ook pigmentstoornissen in het spel zijn. Rona gaf aan dat ze wel wat pigmentproblemen heeft. We beperken ons nu met onze tips dan ook tot de heel praktische. Onze visagiste Lydia le Loux geeft het volgende advies:

‘Gebruik een make-up op de lichte kringen met veel pigment. Je hebt hierdoor minder nodig, maar je krijgt wel meer dekking. Ik kan merken aanbevelen als Joe Blasco. Bijvoorbeeld zijn neutralizers bevatten veel pigment, en gaan minder snel in de lijntjes zitten. Ook aan te bevelen is de Derma-colour camouflage creme. Deze producten zijn verkrijgbaar bij de winkel Backstage in Amsterdam. Anders moet je even googlen of er een adres in jouw omgeving is. 

Succes ermee, hartelijke groet, Lydia

 

Lees ook