Marketingtrends Psychologie Zakenpraat

Heeft Doutzen Kroes de mooiste mond van Nederland?

visagist Dominique Samuel en Doutzen KroesDe mond van Yolanthe Cabau van Kasbergen behaalde met 10,8 procent een tweede plaats. De Mooiste Mond Verkiezing maakt deel uit van een jaarlijks Aquafresh-poetsonderzoek, gehouden onder circa 1000 Nederlanders en Belgen. Hoe mooi is onze Doutzen eigenlijk? Bekijk dit filmpje nog maar eens!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen