Van nature vertrouwt de huid op antioxidanten om zichzelf te beschermen tegen deze schadelijk invloeden waar we onszelf aan blootstellen.

02:27 - 01:28
luistertijd 02:27 - leestijd 01:28

Van nature vertrouwt de huid op antioxidanten om zichzelf te beschermen tegen deze schadelijk invloeden waar we onszelf aan blootstellen. Echter is de hoeveelheid lichaamseigen antioxidanten helaas vaak niet toereikend. Om dit gebrek te compenseren is het gebruik van antioxidanten in huidverzoringsproducten essentieel.

Collageen stimulans

Vitamine C is een zeer krachtige antioxidant en onmisbaar voor de aanmaak van collageen en mag dan ook absoluut niet ontbreken in cosmetische producten. Mits het product aan verschillende voorwaarden voldoet.  Vitamine C is zeer instabiele werkstof en kan heel slecht tegen vocht, licht en zuurstof. Dus voor het verwerken van Vitamine C in huidverzorgingsproducten is behoorlijk wat denkwerk nodig.  Geoxideerd vitamine C (vitamine C dat heeft gereageerd op het zuurstof in de lucht), heeft namelijk geen werking meer en kan zelfs het tegenovergestelde effect bewerkstelligen.

Uniek, stabiel vitamine C complex

Dr. Murad ontwikkelde het ‘Resilient – C complex® ‘ het nieuwste wapen in de strijd tegen huidveroudering. Een zeer krachtige cocktail van drie stabiele vormen van Vitamine C (Tetrahexyldecyl Ascorbate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Chitosan Ascorbate). Dr. Murad biedt hiermee absolute slagkracht tegen schade aan de huid en voorkomt hiermee vroegtijdige veroudering. Dit gepatenteerde complex is verwerkt in het Active Radiance™ Serum. En stimuleert maar liefst 50 keer meer de productie van collageen, in vergelijking met ‘normale’ Vitamine C. Door de samenwerking met de peptide verkregen uit ‘Hibiscus’ wordt de opname van vitamine C gemaximaliseerd. Het Active Radiance™ Serum beschermt en repareert de huid op unieke wijze en laat uw huid weer stralen!

Dr. Howard Murad is de grondlegger van ’s Werelds meest omvattende benadering voor het begrijpen van gezondheid en veroudering, Wetenschap van Cellulair Water™, is gericht op het vermogen van celmembranen om vocht binnen een cel vast te houden. Dat zorgt voor een jeugdige huid. Naast de Wetenschap van Cellulair Water gelooft dr. Murad in een allesomvattende benadering van een gezonde huid en lichaam. Bekijk ook nog maar eens het interview dat BeautyJournaal met dr Murad had op BeautyJournaal TV.

Bestel makkelijk online in Nederland

Het product kost € 134, 95.  Het Resilient – C complex® kun je direct hier bestellen, in de online shop van dr. Murad in Nederland!

 

Lees ook:

 

(ADV betekent advertorial)

Lees ook