Genific HD heet het, en dat HD slaat op high definition - voor een huidkwaliteit op het hoogste pixel niveau, vrij vertaald.

01:21 - 00:48
luistertijd 01:21 - leestijd 00:48

Genific HD heet het, en dat HD slaat op high definition – voor een huidkwaliteit op het hoogste pixel niveau, vrij vertaald. Leuk gevonden trouwens. Voor een dergelijke beeldspraak zouden wij vrouwen ook wel gevoelig zijn, toch? Lancôme herhaalt in het persbericht dat uit eigen in-vivo onderzoek blijkt dat de aanmaak van proteinen die de huid hun frisse teint geven, gedurende twee maanden gebruik (2x daags) gestimuleerd wordt. We vragen ons dan wel af wat er na die twee maanden gebeurt…..waarschijnlijk is de werking op het hoogtepunt en neemt het geleidelijk weer af, zoals meestal gebeurt bij stimulatie van huideigen mechanismen.

Lancôme belooft voor hem: vanaf dag 1 een gladdere, gehydrateerde huid, na een week fijnere poriën en zichtbaar gladder huidoppervlak en na 4 weken een verfijnde huidtextuur en een stralende teint. We love that…Ook verpakking ziet er gaaf uit. Voor dit genot betaal je 66,50 euro voor 50ml. De vrouwenversie in pot kost overigens 77,50. Het wezenlijke verschil, behalve de prijs, zal hem zitten in een ander parfum en voor hem een minder vette samenstelling. Dus…..

 

 

Lees ook:

Lees ook