shop Paula’s Choice Daily Wrinkle Defense spf 30 Favoriet al enkele jaren bij onze tester en model Mandy: ‘Deze dagcrème bevat een klein tintje die precies aansluit op mijn huidskleur. Het oogt heel fris en natuurlijk. Ook is het heel betaalbaar. Top dus! Bekijken Jaarlijk reikt de Vereniging van Cosmetica Journalisten (waarvan, Monique, de uitgever van […]

00:30 - 00:18
luistertijd 00:30 - leestijd 00:18

Jaarlijk reikt de Vereniging van Cosmetica Journalisten (waarvan, Monique, de uitgever van BeautyJournaal.nl ook lid is) prijzen uit aan de beste, meest veelbelovende cosmeticaproducten: de Astir award. Onlangs hebben we al een overzicht gegeven van de winnende producten. Nu volgen de argumentaties van de jury (bestaande uit alle leden van de vereniging).

Je kunt het hier downloaden: Juryrapport Astir 2009

Lees hier nog het artikel over de prijswinnende producten.

Lees ook