[media id=13 width=290 height=190]Ellis' broer Thijs, met wie ze samen de leiding heeft over het bedrijf, mailde alle journalisten van de VCJ nog dit leuke bericht: Beste, lieve VCJ-ers! Door tot en met het allerlaatste nummer te zijn blijven dansen en zingen, hebben we gisterenavond na de prijsuitreiking lang niet iedereen persoonlijk begroet en bedankt.

01:00 - 00:36
luistertijd 01:00 - leestijd 00:36

[media id=13 width=290 height=190]Ellis’ broer Thijs, met wie ze samen de leiding heeft over het bedrijf, mailde alle journalisten van de VCJ nog dit leuke bericht:

Beste, lieve VCJ-ers!
Door tot en met het allerlaatste nummer te zijn blijven dansen en zingen, hebben we gisterenavond na de prijsuitreiking lang niet iedereen persoonlijk begroet en bedankt. Daarom wilde ik nog even laten weten dat we bere-trots zijn op de Astir Award. Zoals jullie op bijgaande fotootje kunnen zien is de prijs meteen gisterenavond in de etalage van ons kantoor gezet!
En ik wil absoluut ook nog zeggen dat we (althans ik) daar nooit hadden gestaan zonder die geweldige zus van me, maar ook niet zonder de onaflatende support die jullie journalisten ons en het merk hebben gegeven en nog steeds geven. Echt geweldig en dank jullie wel daarvoor!!!
Voor nu vast een goed weekend en we houden contact!
Groeten,
Thijs

Lees ook