shop Dermalogica Invisible Physical Defense SPF30 Mooie, goed beschermende zonnecrème met mineraal filter + antioxidanten. Bekijken Richt het verhaal van Genifique zich op het ontdekken van die eiwitten en hun invloed op de huidgenen en hoe je met bepaalde stofjes de conditie van die eiwitten en heel direct dus ook van de huid teint weer […]

01:28 - 00:52
luistertijd 01:28 - leestijd 00:52

Richt het verhaal van Genifique zich op het ontdekken van die eiwitten en hun invloed op de huidgenen en hoe je met bepaalde stofjes de conditie van die eiwitten en heel direct dus ook van de huid teint weer een boost kan (proberen te) geven, bij Dior proberen ze het traject dat eraan vooraf gaat helemaal uit te leggen.  Best taaie kost.Van Lancôme wisten we dat de ouderdom er debet aan is dat de kwaliteit van eiwitten achteruit gaat, met Dior leggen ze het nog eens onder het vergrootglas en vertellen ze ons dat er bepaalde uitscheidingsstofjes in dat verouderingsproces de boosdoeners zijn. Ze noemen ze gemakshalve toxines (…). Het serum One Essential moet die voortwoekering van die zg. toxines afremmen, waardoor die eiwitjes weer vrolijk door kunnen gaan met te doen waar ze goed in zijn.

De serums lijken aardig op elkaar: gelstructuur, parelmoereffecten met roze gloed. Alleen Dior is duurder, te weten 104,70 (Lancome was iets van 80 euro).

Lees hier het achtergrond verhaal van onze chemicus Johann Wiechers over hoe dit soort serums nou precies werken.  

 

Lees ook over de wetenschap achter de chemie van cosmetica:

Lees ook