shop Original Mineral Know Knott Conditioning Detangler spray voor je haar Tem je pluizige grijze haar met deze spray! Ontwarrend, niet vet, houdt beweging in je haar. Zuinig in gebruik;-) Bekijken Steeds vaker wordt gezegd: hoe eerder je begint, hoe beter. Als je huid nog vol, glad en elastisch is, is bescherming tegen irriterende invloeden […]

01:06 - 00:40
luistertijd 01:06 - leestijd 00:40

Steeds vaker wordt gezegd: hoe eerder je begint, hoe beter. Als je huid nog vol, glad en elastisch is, is bescherming tegen irriterende invloeden van buitenaf, vaak al voldoende. Worden de eerste tekenen van veroudering zichtbaar, zul je reparerende stoffen nodig hebben. Reparatie van verouderingsverschijnselen is een zeer moeizaam proces. Het gaat niet alleen letterlijk heel erg langzaam, het zal ook nooit volledig gedaan kunnen worden. Geadviseerd wordt tegenwoordig om al preventief te werk te gaan, vanaf eind twintig, dus te smeren met anti-aging stoffen ook al zijn de tekenen nog niet zichtbaar aan het huidoppervlak. Houdt er ook rekening mee dat de verouderingsverschijnselen nooit ongedaan gemaakt kunnen worden door cosmetica. Het is een genetisch proces, en daarnaast speelt levensstijl ook een rol. De mate van blootstelling aan uv-licht, voeding, beweging, slaap, ontspanning, stress – het beinvloedt het proces allemaal.

Lees ook:

Lees ook