Let op, want hier komt weer een lange naam (!): Dove pro-age advanced beauty care all over body serum - phew volgens mij is het de langste naam ooit.

01:41 - 01:00
luistertijd 01:41 - leestijd 01:00

Let op, want hier komt weer een lange naam (!): Dove pro-age advanced beauty care all over body serum – phew volgens mij is het de langste naam ooit. Maar anyway; het is een nieuwe bodylotion, waar Dove heel erg trots op is omdat het niet alleen in een gezinsverpakkingsformaat komt, maar ook de beste huidgladmaker in het pro-age assortiment zou zijn.

Als argument draagt Dove hiervoor aan in de perscommunicatie dat er ‘de hoogste concentratie AHA’s in zit, in vergelijking met de belangrijkste concurrenten op de consumentenmarkt’.  Een beetje journalist wil dan graag weten HOE hoog dat percentage dan is, en/of, hoe hoog het gemiddelde percentage in consumentenmarkt is, en vraagt dat natuurlijk na bij DOVE. Want aan dit soort vage beweringen als ‘de hoogste in vergelijking met’ hebben we natuurlijk niets.

Antwoord? Krijg je niet. Ons werd vriendelijk maar resoluut medegedeeld dat we er begrip voor moesten hebben dat dit uit concurrentieoverwegingen niet gemeld kon worden. Tsja. We hebben nog een wedervraag gesteld, maar bij DOVE hult men zich in een volhardend stilzwijgen. 

Maar goed, deze megafles voor 11 euro bevat wel werkzaam bewezen stoffen voor de huid, zoals die fruitzuren, niacinamide (vit B3) en aanvullende vetstoffen. Hij is bedoeld voor de 50+ vrouw, maar gezien de goede formule, vinden wij hem geschikt voor elke leeftijd en droog aanvoelende huid.

Lees ook:

Lees ook