shop Iconic Elements Spotless Day! Pigmentserum Spotless Day is de perfecte combinatie tegen pigmentvlekken door de zon! Van huidarts Francis Wu. Clean beauty ten voeten uit. Vol niacinamide!   Bekijken Wat de reden mag zijn waarom dit ook bij zachte lenzen gebeurt is nog niet bekend. Dat het optreedt bij harde lenzen zou komen doordat […]

00:37 - 00:22
luistertijd 00:37 - leestijd 00:22

Wat de reden mag zijn waarom dit ook bij zachte lenzen gebeurt is nog niet bekend. Dat het optreedt bij harde lenzen zou komen doordat je het bovenooglid telkens omhoog trekt bij het in- en uithalen. Bij zachte lenzen hoeft dit niet. Mogelijk dat wrijving van de lens, of irritaties van vloeistof de oorzaak ervan kan zijn bij zachte lenzen.

Lees ook meer in de nieuwssectie op de website van Mardge Pascaud. Als je meer wilt weten over Mardge Pascaud, bekijk dan haar profiel op BeautyJournaal. Zij maakt deel uit van ons expertteam.

Lees ook