Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

16 reacties

 • Graag zou ik een aanmeldformulier willen ontvangen. Ik probeer graag nieuwe producten uit, en kom eerlijk voor mijn mening uit.

 • ja ik zou ook graag mee willen doen met testen
  stuur mij dus aub. een aanmeldingsformulier.

 • @teha, het heeft niks met mijn beroep te maken. Ik werk in de automatisering, maar ik vind cosmetica erg boeiend en ik hou van schrijven. Ik heb hiervoor twee stukjes geschreven over een mail & win actie waarbij ik een van de gelukkige winnaars was.

 • ja, maar gertie, ik denk dat je toch wel een beetje consistent verhaal moet kunnen schrijven en ik kom nooit verder dan dat het mijn huid zacht maakt of te vet voelt.
  Wat heb je tot nu toe getest of doe je het pas kort.
  En heeft het met jouw beroep te maken?

 • @teha, laat je niet leiden door mijn review. Volgens mij is het leuke van een testpanel dat iedereen een eigen kijk op beauty en beautyproducten heeft!

 • het lijkt mij heel leuk maar ik heb me na het lezen van het verslag van Gertie niet aangemeld omdat ik echt niet zo technisch kan schrijven over een artikel.
  Ik lees het wel van anderen!

 • Hallo,
  Natuurlijk wil ik voor BeautyJournaal cosmeticaproducten testen. Zelf ben ik met mijn 34 jaar al heel wat ervaringen rijk op (niet alleen) dit gebied. Ik experimenteer graag maar ben wel kritisch. Zo zijn er al een paar blijvertjes die al jaren favoriet zijn. De Lookx foundation,YSL touche eclat, Lancome mascara en Pure van Jill Sander zijn voor mij basisproducten. ook mijn huid wordt meer eisender waardoor ik niet alleen naar het ‘korte termijn’ resultaat kijk.
  Judith

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.