Schone huid Voor hem

Heb je voor het gezicht andere reiniging nodig dan voor het lichaam?

GezichtsreinigingDe gezichtshuid is dunner en dus gevoeliger dan de huid op andere lichaamsdelen. Ook zijn op het gezicht niet alle delen hetzelfde qua conditie. De wangen zijn vaak droger dan het middendeel. Onze gezichtshuid wordt ook constant blootgesteld aan de omgeving, waardoor vuil zich kan vasthechten aan deze huid.

Omdat er op het gezicht ook cremes en make-up wordt aangebracht, heb je reinigingsmiddelen nodig die dat goed kunnen verwijderen. Het is dus zinnig om voor het gezicht speciaal daarvoor afgestemde reinigingsmiddelen te gebruiken. Overigens wordt wel gezegd dat reinigingsproducten die er speciaal voor de gevoelige huid zijn, ook geschikt zijn voor andere lichaamsdelen. Ze worden daarom wel all-round cleansingproducten genoemd. Ze garanderen een maximale huidtolerantie.
 
Lees ook:

 

 

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen