Afgelopen december 2009 hebben we jullie allemaal gevraagd om mee te doen aan de beautyproductverkiezing van het jaar 2009.

04:31 - 02:42
luistertijd 04:31 - leestijd 02:42

Afgelopen december 2009 hebben we jullie allemaal gevraagd om mee te doen aan de beautyproductverkiezing van het jaar 2009. Het was de eerste keer dat BeautyJournaal dit deed, het was dan ook heel spannend om te kijken welke inzendingen binnen zouden komen. We hebben het onszelf niet makkelijk gemaakt, omdat we jullie volledig vrijlieten in de keuze: het mochten zowel oudere producten zijn als nieuwkomers uit 2009. Ook de categorieen stonden niet vast. Het heeft erin geresulteerd dat bepaalde merken heel vaak genoemd werden, maar dat binnen die merken heel verschillende producten werden genoemd. Omdat het ons om een verkiezing op productniveau ging, hebben we toch besloten om de meest genoemde producten te nomineren en niet de meest genoemde merken. Neemt niet weg dat we jullie wel zullen vertellen wie die merken dan zijn.
  

DE UITSLAG PRODUCTVERKIEZING 2009!

1. REVLON BEYOND NATURAL FOUNDATION

Reacties waren ondermeer:

 

 

 

2. BIO OIL HUIDOLIE

Reacties waren ondermeer:

 

 

  

 3. ANDRELON PERFECTE PUNTJES 

Reacties waren ondermeer:

Zoals we beloofd hebben om ons best te doen alle inzenders voor deze verkiezing ook te laten delen in de winnende top 3 van producten, gaan we dat ook doen! Iedereen die heeft meegedaan (en zijn adres heeft opgegeven) krijgt van ons de Revlon foundation, de Bio Oil huidolie en de Andrelon Perfecte Puntjes shampoo thuisgestuurd!

 

 

 

   

EERVOLLE VERMELDINGEN ZIJN ER VOOR: (dit zijn producten die eveneens veel genoemd werden, maar net de top 3 niet haalden:)

* Max Factor Lash Effect mascara * Bergman 24 hour cream *Clinique Superdefense Cream * Christian Dior Foundation Skin Nude * Donna Karan Be Delicious parfum * Dove Minimising Deodorant * Lancôme Oscillation trilmascara *Maybelline Colossal Mascara * Nivea Volume Sensation Shampoo * Sea.Line Body Butter * Clarins Body Oil * BioSilk Silk Therapy Shampoo & Conditioner * Rituals Sundance Powder * Sisley Eye Contour Mask

MERKEN DIE OVER HET ALGEMEEN VAAK GENOEMD WERDEN DOOR BEAUTYJOURNAAL LEZERS:

Andrelon, Benefit (Sephora), Chanel, Clarins, Clinique, Estee Lauder, Guhl, Garnier, Hannah, Helena Rubinstein, L’Oreal Paris, Max Factor, Maybelline, Nivea, Pascaud, Paula’s Choice, Rituals, The Body Shop, Vichy, Yves Rocher, Weleda

Lees ook:

De beste beautyproducten volgens het BeautyJournaal Expertteam in 2009

Lees ook