shop Pascaud Vernix Caseosa dag- en nachtcrème Pascaud Vernix Caseosa bevat een heel bijzondere stofje dat je kunt vergelijken met het natuurlijke waslaagje op een babyhuid. Ideaal voor de drogere, gevoelige huid. Voelt niet vet aan. Must have in your stash! Bekijken De beste producten van het BeautyJournaal Expertteam van 2009!   BeautyJournaal’s uitgever en […]

09:45 - 05:51
luistertijd 09:45 - leestijd 05:51

De beste producten van het BeautyJournaal Expertteam van 2009!

  BeautyJournaal’s uitgever en beautyjournalist Monique Lindeboom

 

Make-upartist Lydia le Loux:

 

Huidspecialiste Mardge Pascaud:

 

 

 

Make-upartist Dominique Samuel:

 

 

 

Tanja Deurloo, parfumexpert

 

 

 

Mirjam Broerse, de rechterhand van dermatoloog Ids Boersma :

 

 

 

 Chemicus Johann Wiechers:

 

 

Wat mij verbaasd heeft aan dit product is dat de productvorm een olie is en derhalve niet het meest fijne om aan te brengen. Toch komt dit product in de kortste keren in de top 3 van meest verkochte producten in zijn categorie. Des te schrijnender was het voor mij dat juist dit product, waarvan ik alle klinische studies heb mogen evalueren, zijn zeer gematigde advertentie campagne moest staken, omdat er iemand met ‘power’ helaas vindt dat elke cosmetische studie als een medische studie opgezet en uitgevoerd moet worden. Union-Swiss had namelijk de werkzaamheid van het product bewezen en niet welk ingrediënt daarvoor verantwoordelijk was. Geheel juist, want ze verkopen het product en niet het ingrediënt. Geheel juist, want de consument koopt het product en niet het ingrediënt. Geheel juist, want de consument gebruikt het product en niet alleen het actieve ingrediënt.

Ondertussen gebruikt de hele familie Bio-Oil. De verpakking is waarschijnlijk de meest saaie die ooit op de markt is gebracht, maar het product verkoopt als een gek. Een belangrijk onderdeel van de communicatie over Bio-Oil gaat via het internet via zogenaamde testimonials, van die uitspraken die je nooit gelooft. Union-Swiss publiceert ze allemaal, zowel de goede als de slechte, want eerlijkheid en transparantie komt voor dit bedrijf op de eerste plaats. Maar omdat het werkt als een gek, zijn ook de reacties meer dan enthousiast.

 

Plastisch chirurg Frank niessen:

 

 

 

Kapper Siko van Berkel

 

 

 

Journaliste Marieke Ordelmans

 

 

 

Lees ook