In de tweedelige serie Damage control voor partygirls deel 1 schreven wij in de paragraag Nooit meer een kater het volgende: 'Een kater voorkomen kan op verschillende manieren.

01:51 - 01:06
luistertijd 01:51 - leestijd 01:06

anti kater tipsIn de tweedelige serie Damage control voor partygirls deel 1 schreven wij in de paragraag Nooit meer een kater het volgende:

‘Een kater voorkomen kan op verschillende manieren. Probeer de anti-katerpil, te koop bij de drogist of neem van tevoren een aspirine en/of voor het slapengaan 1000 mg vitamine C. Drink de volgende ochtend een litertje water en slik een vitamine B supplement. Eet een flink, maar gezond ontbijt met o.a. ook fruit – vooral papaja vanwege de hoge dosis vitamine c en goede enzymen tegen een onrustige maag en hoofdpijn en banaan vanwege de hoge dosis potassium – en als dat niet lukt, probeer een glas water met een flinke theelepel zout en acht theelepels suiker te drinken tegen het uitgedroogde gevoel. ‘

 

Onze chemicus Lida Schoen reageert: 

 

Lees ook:

Tips voor partygirls, deel 1 en deel 2.

 

Lees ook