shop La Roche-Posay Cicaplast handcrème Crème voor handen die droog en ruw zijn geworden door het vele reinigen en wassen. Bekijken Haar motivatie was: ’48 en van middelbare leeftijd. Als ik de beauty consultants mag geloven ben ik te oud voor glans en glitter. Tegelijkertijd wordt er wel van me verwacht dat ik nog 19 […]

03:31 - 02:06
luistertijd 03:31 - leestijd 02:06

Lekker makeuppenHaar motivatie was:

’48 en van middelbare leeftijd. Als ik de beauty consultants mag geloven ben ik te oud voor glans en glitter. Tegelijkertijd wordt er wel van me verwacht dat ik nog 19 jaar werk. Wat heet oud. Met mijn leeftijd hou ik nog steeds van een feestje, sexy jurkjes en hoge hakken. Geen gezondheidssandalen en klompen. Bobbi Brown laat maar eens zien dat 48 niet te oud is voor een glanzende feestelijke glamour make up!’

Dit is haar verslag!

‘Een feest make up make over van Bobbi Brown, dat zag ik wel zitten. Na inschrijving niks meer gehoord, dus ik dacht al dat ik niet tot de winnaars zou behoren. Tot ik, week 50 was al bijna voorbij, gebeld werd door Bas, de manager in Amsterdam, en ik tot mijn verrassing toch tot de winnaars behoorde.  Vanwege de feestdagen was Bas flexibel met de afspraak (niks beperking tot week 50) en afgelopen zondag kreeg ik mijn make over van hem. Wat een leuke ervaring. Bas is ontzettend aardig en vriendelijk. En een enorme boost voor mijn ego . Na complimenten over mijn huid en mijn ogen ging hij aan de slag. De filosofie van Bobbi Brown is de natuurlijke schoonheid van een vrouw onderstrepen. De make over was niet beperkt tot de Chrome Collection. Ik kon zelf kiezen wat ik wilde, dagmake up, avond- of feestmake up.  We gingen voor een avondmake up met een beetje glans. Bas vond dat ik met 48 en bolle ogen best glans kon gebruiken. Vaak wordt matte oogschaduw aangeraden als je wat ouder bent, en ook bij bolle ogen krijg je vaak dat advies.

Na reiniging en hydrateren werd getest welke foundation het beste past bij mijn huidkleur. Toch stelde Bas voor geen foundation te gebruiken maar een gekleurde dagcrème. De foundation test is vooral een goede referentie, ook voor foundations van andere merken. De volgorde waarin Bobbi Brown werkt, wijkt af van andere merken. Na de basis begint zij met de lippen en niet met de ogen. Aangezien we de aandacht op de ogen wilden vestigen, gebruikte Bas een ‘neutrale’ lippenstift in mijn eigen lipkleur. Een gouden vondst. Tot dusver was elke nude lippenstift of te licht of te beige. Ik heb nu de perfecte zachtrose kleur gevonden. Bij de oogmake up liet Bas me stap voor stap zien hoe ik van een eenvoudige dagmake up een sprankelende avond make up kon maken: de arcadeboog wat dieper kleuren, overdag een poeder eyeliner gebruiken en ’s avonds een strakke, stevige eyeliner met de Gel Liner. Een geweldig product. Ook liet hij zien hoe je door toevoeging van een extra kleurtje kunt spelen met je oogschaduw. Een beetje lila en de Heather oogschaduw kreeg een paarse gloed.

Het was een echte workshop. En door de zorg en aandacht en vooral door het plezier waarmee Bas werkte, gaf hij mij het gevoel bijzonder te zijn. We werden dan ook allebei blij van het resultaat. Kortom, dit was een bijzondere, leuke ervaring. Ik verliet vrolijk de Bijenkorf met een face chart en natuurlijk een paar van de gebruikte producten.’

Lees ook:

Lees ook