shop La Roche Posay Retinol B3 gezichtserum Dit fijne serum egaliseert je teint, en houdt kleine pukkeltjes onder controle. Het werkt ook kalmerend. Ideaal voor de normale-gecombineerde huid. Favoriet bij onze Gerti! Bekijken Ze draagt een mohair vestje van Nina Ricci uit de prefall 2008 collectie – waarom het persbureau dit erbij meldt snap ik […]

00:52 - 00:31
luistertijd 00:52 - leestijd 00:31

Ze draagt een mohair vestje van Nina Ricci uit de prefall 2008 collectie – waarom het persbureau dit erbij meldt snap ik niet, het klinkt nogal outdated om als vooraanstaande vrouw een vestje van twee jaar oud te dragen. Maar aan de andere kant; why not? Jammer genoeg valt het niet echt elegant.

Maar dan dat haar! Nee, wij vinden dus echt dat het haar niet staat, totaal niet. Het is zo’n 18 e eeuws kapsel uit de witte aristocratie! Je moet daar toch echt het type voor zijn hoor. Het kapsel is te hoog, het maakt haar lomp.

Neemt niet weg dat het toch een leuk plaatje is om naar te kijken…op een koude maandagochtend:-)

Lees ook:

Lees ook