shop Dior Backstage Glow Face Palette Deze Rose Gold highlighter is favoriet bij Corine. Ze brengt het aan met watje voor een supermooi gesatineerd effect op haar wangen. Het resultaat is een subtiele, frisse glow. Bekijken Als je de vraag krijgt om een meisjes parfum te ontwerpen, met een aantrekkelijke vorm, geur, naam en graphics is […]

02:48 - 01:41
luistertijd 02:48 - leestijd 01:41

Als je de vraag krijgt om een meisjes parfum te ontwerpen, met een aantrekkelijke vorm, geur, naam en graphics is dat geen sinecure. Maar Oilily Lucky Girl is adorable!

“Voordat je begint, moet je je eerst weten wat er leeft in deze wereld van meisjes in de leeftijd 10 tot 14 jaar. Want dat is de doelgroep. Dan heb je ook meteen de moeilijkste te pakken. Meisjes van 14 willen niet geassocieerd worden met meisjes van 10. ‘Ja, zo was ik vroeger’. Daarentegen willen meisjes van 10 graag 14 zijn, maar blijven ze daddy’s little girl. Nadat ik stapels magazines had gekocht, op Hyves had gesurfed, en veel Disney TV had gekeken en gesproken te hebben met meisjes uit deze leeftijdscategorie, zijn we begonnen om deze doelgroep te vangen in 3 moodworlds. Van een ‘veilige’ wereld (10 jaar) naar ‘welke’ wereld (12 jaar) naar ‘mijn’ wereld (14 jaar).

‘Daarbij kwamen we erachter dat de slaapkamer heilig terrein is. Daar kun je jezelf zijn, wissel je geheimen uit met je BFF (best friend forever), kun je ongestoord bellen, kletsen, films kijken, muziek luisteren en je talloze kleren verkleden. Onder deze doelgroep is het uitwisselen van informatie en letterlijk delen een belangrijk aspect. Daardoor moest het nieuwe parfum zoveel mogelijk ‘sensory experience’ gaan bevatten.

‘Op het doosje van een stevig materiaal zie je een totaal uitgeknipte illustratie. Uitgeknipt, omdat dat het creatieve benadrukt en een illustratie met allerlei objecten die je geluk geven, blij maken kortom een zorgeloze wereld geven. Het doosje is verrijkt met een preeg en metallic effect. De flacon zelf heeft een vilten jacket, dat benadrukt de veilige wereld, de warme deken, de sterke armen van pappa waar je in kan wegduiken. Een vilten jacket met daarop leuke kraaltjes bloemmetjes en een afneembaar ‘Lucky Icon’ waarmee je jouw pen, keycord of agenda mee kan oppimpen en kunt uitwisselen met jouw vriendinnen. Kortom je bent echte Lucky Girl, en daarmee was ook de nieuwe naam geboren.

‘De geur is romantisch, bloemig en tintelfris. De geur opent met vrolijke, fruitige topnoten van mango, appel, meloen, bessen en sinaasappel, fris als de blik van een happy lucky girl. Het hart van witte rozen en seringen geeft haar een romantisch gevoel. Het zonnige basisakkoord is een warme combinatie van musk en amber en is een tikje zwoel. Een opgewekte en energieke parfum. Behalve de Oilily Lucky Girl Eau de Toilette is er ook een geurige Oilily Lucky Girl Bodylotion en Bath & Shower Gel.’

 

 

 

Lees ook:

Lees ook