Sephora Ultimate Blockbuster Noem een kleur en hij zit erin! Met deze mega make-up box creëer je iedere denkbare party-look en meer.

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

Sephora Ultimate Blockbuster
Noem een kleur en hij zit erin! Met deze mega make-up box creëer je iedere denkbare party-look en meer. Wat wil je nog meer….Er hangt wel een prijskaartje aan van een paar honderd euro. Slik.

 

 

 

 

 

 

 

Les 4 Ombres Bird of Paradise
Speciaal voor de feestdagen heeft de Vlaamse creative director van Chanel Maquillage, Peter Philips, een kleine collectie samengesteld waarbij hij werd geïnspireerd door een schattig vogelkooitje dat ooit van Coco Chanel is geweest. En zie hier het resulaat. Warme vogelkleuren voor op de ogen. € 46,50

Guerlain Météorites Voyage Impérial
Een compacte highlight poeder in een extreem luxe verpakking. De dop bevat namelijk echte Swarovski kristallen. Leuk, as usual! En fijn dat het dit keer geen losse balletjes zijn zoals andere jaren, maar een compact powder.

 

 

 

 

 

YSL Golden Gloss Cerise en La Laque Tulipe Noire
Lila gloss en paarse nagellak. Je moet wel een beetje lef hebben, maar het resultaat is knallend! Mooi in combinatie met een simpele Little Black Dress en een zilver glittertje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dior 5-Couleurs Iridescent
Vijf kleuren oogschaduw in een zachte, romige textuur. De twee kleurharmoniërend bevatten allebei paars en zilver. Deze nuances vullen elkaar perfect aan.

 

 

 

 

 

 

Meer inspiratie opdoen voor de feestdagen? Typ dan in de zoekmachine het woord ‘feestdagen’.

Lees ook