Bobbi Brown Chrome Eye Shadow Bij Bobbi Brown heb je dit jaar keuze uit drie metallic kleurtjes oogschaduw: zilver, goud en brons.

01:49 - 01:05
luistertijd 01:49 - leestijd 01:05

Bobbi Brown Chrome Eye Shadow

Bij Bobbi Brown heb je dit jaar keuze uit drie metallic kleurtjes oogschaduw: zilver, goud en brons. De glinsterende kleuren reflecteren het licht voor een sprankelende blik.

 

 

 

 

 

Gosh Nail Lacquer 555 Silver
De feestcollectie van Gosh staat volledig in het teken van de kleur zilver. Wij kozen voor de sneldrogende nagellak! Ook leuk in afwisseling met de gouden party-lak van Sephora.

 

 

 

 

 

 

 

 

Givenchy Gloss Interdit grey pearl
Zilveren lippen? Ja het kan! Kijk maar naar de nieuwe videoclip van Jennifer Lopez. Iets minder extreem (want minder dekkend) is de Gloss Interdit grey pearl van Givenchy. Ultra shine met een plumping effect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catrice Royal Nights Liqued Eyeliner
Glitters doen het altijd goed op en rondom de ogen. Vooral in de vorm van een eyeliner erg fijn omdat deze zorgt voor een subtiel sparkeltje net boven de ogen. Je ziet wat er zit, maar wel dat er iets zit en dat maakt het spannend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sephora Express Color Eyeshadow pads
1, 2, 3 en voila! Je hebt een prachtig opgemaakt oog. Met deze oogschaduw pads creëer je in een handomdraai een feestelijke variant op de smokey eye. Raak de poeders alleen niet aan met je vingers, die pads zijn namelijk zo beschadigd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chanel Les Tissages Lamés de CHANEL
Denk tweed, denk Chanel.  Deze shimmering highlighter geeft de huid een prachtige goud- en perzikkleurige gloed.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bobbi Brown Chrome Lipstick
Chroom voor op je lippen van Bobbi Brown. Net als de lipgloss zijn ook deze tinten (met name de zilverkleurige) een kwestie van wennen en smaak. Maar apart is het zeker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer tips en inspiratie opdoen voor de feestdagen? Typ dan in de zoekmachine van BeautyJournaal het woord ‘ feestdagen’ in.

Lees ook