Het werden niet voor niets de Roaring Twenties genoemd.

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

foto parfum roaring twentieHet werden niet voor niets de Roaring Twenties genoemd. De periode van de Eerste Wereldoorlog. Alle mannen zaten aan het front, de vrouwen verruilden het aanrecht voor de fabrieksvloer. Werden empowered, gingen roken, bevochten stemrecht.  Het korset werd verruild voor de broek, de haren gingen eraf. Vrouwen werden net iets androgyner en lieten een andere verleidelijke kant van zichzelf zien.Het zijn de grootste invloeden geweest die ook een heel sterke parfumtrend in die tijd hebben laten opbloeien.

Parfums werden krachtiger. Leer en tabak werden geintroduceerd, het eeuwig zoete bloemetje kreeg er een geduchte concurrent bij. De grootste klassiekers uit die tijd zijn Cuir de Russie van Chanel, Tabac Blond van Caron en Mitsouko van Guerlain. Onze geurexpert Tanja vertelt in de film over deze unieke tijd en de magie van deze parfumklassiekers. Bovendien maakt ze een koppeling naar het heden met nieuwe, krachtige geuren van La Prairie, Hermes, John Richmond en Tom Ford.

Laat je inspireren – als krachtige vrouw! Bekijk onze prachtige film!


 

Lees ook