Als visagiste wordt mij steeds vaker gevraagd naar de mogelijkheden voor huidverbetering, lifting en rimpelcorrectie. Persoonlijk vind ik Botox en andere injectables geen optie, want wat spuit je allemaal in je huid? Ik hou er niet zo van. Bovendien vind ik dat je gezichtuitdrukking- en de vorm, er behoorlijk door kan veranderen. Vaak niet in iemands […]

04:00 - 02:24
luistertijd 04:00 - leestijd 02:24

Lydia krijgt BioSkinJettingAls visagiste wordt mij steeds vaker gevraagd naar de mogelijkheden voor huidverbetering, lifting en rimpelcorrectie. Persoonlijk vind ik Botox en andere injectables geen optie, want wat spuit je allemaal in je huid? Ik hou er niet zo van. Bovendien vind ik dat je gezichtuitdrukking- en de vorm, er behoorlijk door kan veranderen. Vaak niet in iemands voordeel. Ik ben dus geen fan. Toch wil ik iets doen aan de fijne lijntjes rond mijn bovenlip en de eerste tekenen van huidverslapping. Ik weet wel dat het niet tegen te houden is, maar nu het zichtbaar werd, stimuleerde het me wel om op zoek te gaan naar alternatieven voor die spuit.

Zo kwam ik uit bij de behandelingsmethode van Mardge Pascaud. Het fascineerde mij dat je dus zonder inspuiting je huid zowel kunt verstevigen als de rimpels kunt verminderen. Pascaud biedt een uitgekiende combinatie van behandelingen op de huid en ondersteunt dit met producten en aanvullende supplementen om te slikken. Toen ik hoorde dat Monique, journalist en oprichter van BeautyJournaal, al fan was van haar methode, twijfelde ik niet meer om een afspraak met haar te maken.

[media id=110 width=620 height=350] Nadat ik had meegewerkt aan een film over haar behandelingen op BeautyJournaal, heb ik ook mijn eerste echte behandeling bij haar gehad. In de beautysalon Denise in Almere.

Ik kreeg een lichte AHA (fruitzuren) peeling, afgestemd op mijn huidtype. Zo worden de dode huidcellen opgelost en de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd, zo werd me verteld.

Daarna werd met de Bio-SkinJetting methode de fijne lijntjes rond mijn bovenlip aangepakt. Ragfijne naaldjes maken die groefjes als het ware los in de huid. Zo wordt de huid zonder gebruik te maken van inspuitingen gestimuleerd om zelf nieuw collageen te vormen, waarmee de rimpel vanzelf weer iets wordt opgevuld. Mijn huid werd eerst met een verkoelende gel licht verdoofd, desondanks bleef het wel een beetje pijnlijk! Maar zoals het zegt: wie mooi wil zijn…..Eng vond ik het ook, maar de handen van Denise voelden gelukkig zo zeker en vaardig aan dat ik haar volkomen vertrouwde.

Daarna werd de L3 Laser ingezet voor afvoer afvalstoffen en versteviging van de huid. Ik kreeg een speciaal vliesmasker met gevriesdroogd zeewier ter afsluiting.

Toen mijn vriend ‘s avonds thuiskwam, vroeg hij of ik door een glazen deur was geknald! Tja, ik had rode lijntjes en plekjes van de Bio-SkinJetting en een wat rode huid van de peeling. Voor de zekerheid ging ik de volgende dag met heel veel camouflerende make-up op naar een fotoshoot. Na enkele dagen was de roodheid gelukkig helemaal verdwenen en zag ik ook voor het eerst heel goed resultaat. De rimpeltjes in mijn bovenlip waren bijna volledig verdwenen! Ik zie het nu met eigen ogen: ze worden inderdaad van binnenuit opgevuld. Ook mijn huid voelt verder strakker aan en ziet er zelfs wat gelift uit. En mijn grove poriën? Die zijn al fijner geworden. Mijn vriendinnen zagen het vrijwel onmiddellijk en vroegen zich verbaasd af wat ik heb gedaan.

Denise had me stevig behandeld, ze deed nu in een behandeling wat ze normaal in twee behandelingen doet, maar het resultaat is ernaar.

Op naar de volgende behandelingJ

Ik hou jullie op de hoogte.

Lydia

PS: ik slik thuis ter ondersteuning ook voedingssupplementen zoals de Collageen Boosterbox en de Deto-X ter ondersteuning van de darmflora. Daarnaast hebt ik nu in de eerste 24 dagen ook de 24 Ampullenkuur gebruikt. En ik verzorg mijn huid met de CaviarCream, de Eyeboostgel en maak mijn gezicht schoon met de Cleanser– deze is echt superzacht en haalt alle make-up er heel snel af….love it.

Meer weten over huidspecialiste Mardge Pascaud?

Lees ook