shop Alka Deo Deze zeer basische deo is je ultieme wapen tegen zurige luchtjes in je zweet. Het werkt echt de hele dag en avond lang. Het is supernatuurlijk. Favoriet van Monique, en het won een Dutch Beauty Award. Bekijken Ze vertelde dat pruiken en haarstukken in Japan zo populair zijn, dat er nu een illegale handel […]

01:29 - 00:53
luistertijd 01:29 - leestijd 00:53

Ze vertelde dat pruiken en haarstukken in Japan zo populair zijn, dat er nu een illegale handel is in mensenhaar. Je leest het goed; vrouwen in Japan moeten vrezen voor haardieven!

Lydia: ‘ Een vriend van mij was in Japan en hoorde dit bizarre verhaal op het nieuws. Echt haar is zo kostbaar dat er mannen rondlopen die op straat en in metrostations onverwacht haar afknippen van vrouwen. Ze verkopen het en verdienen hier veel geld mee.  Japanse meiden doen er nu alles aan om hun haar zo goed mogelijk te beschermen tegen deze haardieven door het bijvoorbeeld vast te binden. ‘

Nu is de mens blijkbaar niets vreemd, want vorige week berichtten de internationale media nog dat er in Peru een levendige handel blijkt te zijn in menselijk vetweefsel. Hiervoor worden mensen letterlijk vermoord. Nu vraag je je natuurlijk af wat men met dat vetweefsel moet. Da’s heel eenvoudig: de stamcellen die erin zitten zijn goud waard. Om huid van mensen te regenereren na verwondingen of gewoon voor een cosmetisch doeleind als rimpelopvulling, borstopvulling en bij volumeverlies in het gezicht. Binnenkort gaan we je over dit onderwerp (stamcellen en het gebruik van vetweefsel) overigens uitgebreid informeren met onze plastisch chirurg dr. Frank Niessen die vanaf 1 december 2009 ons team komt versterken.

Lees hier verder nog waarom we toch zo gefascineerd zijn door al dat extra haar…

Lees ook