Woordvoerster Inge Kaaijk laat ons het volgende weten: ‘Het wimperserum is pas na langdurig en uitgebreid onderzoek op de markt gebracht. Juist omdat het een product is dat je dicht bij de ogen aanbrengt. Het kan echter voorkomen dat er ingrediënten in het product zitten waar mensen gevoelig op reageren. (Hierdoor zouden wimperhaartjes mogelijk kunnen […]

01:28 - 00:52
luistertijd 01:28 - leestijd 00:52

Woordvoerster Inge Kaaijk laat ons het volgende weten:

‘Het wimperserum is pas na langdurig en uitgebreid onderzoek op de markt gebracht. Juist omdat het een product is dat je dicht bij de ogen aanbrengt.

Het kan echter voorkomen dat er ingrediënten in het product zitten waar mensen gevoelig op reageren. (Hierdoor zouden wimperhaartjes mogelijk kunnen uitvallen omdat je in de ogen gaat wrijven.) Een gevoeligheid is helaas niet altijd te vermijden, hoewel wij deze klachten natuurlijk zoveel mogelijk willen voorkomen. Ingrediënten en samenstelling van onze producten worden zodanig geformuleerd dat zoveel mogelijk mensen er tolerant voor zijn. Indien dit niet het geval is vinden wij dit vervelend voor de consument en helpen wij haar met advies over irritatie of allergie en een vergoeding voor het product wat niet meer gebruikt kan worden. Daarnaast rapporteren wij deze klachten aan onze laboratoria in Parijs via ons Cosmétovigilance systeem. Op die manier krijgen we meer inzage in gevoeligheid voor ingrediënten en deze informatie kunnen we weer gebruiken om onze producten aan te passen.

Bij klachten over dit product verzoeken wij gebruikers contact met ons op te nemen via ons Informatiecentrum: informatiecentrum@nl.loreal.com zodat we hun klacht kunnen registreren en een oplossing kunnen bieden voor het probleem.’

 

Lees hier ook meer over de gebruikstoepassing van het serum.

Lees ook