shop Africa Organics Baobab shampoo en conditioner Onze tester en schoonheidsspecialiste Karmelita gaf dit setje maar liefst een 10! En dat is echt een unicum als je weet dat zij heel fijn krullend maar ook veel haar heeft dat snel pluizig wordt. Bekijken Ze promoveert morgen op de praktijk van de VN-mensenrechtenorganisaties. Ze vindt dat […]

00:58 - 00:35
luistertijd 00:58 - leestijd 00:35

Ze promoveert morgen op de praktijk van de VN-mensenrechtenorganisaties. Ze vindt dat het discriminerende praktijken zijn, die overigens nog maar minimaal zijn vergeleken bij andere zaken als verkrachting, prostitutie, verminkingen et cetera.

De juriste maakt zich erover kwaad dat de VN totaal niet onderzoekt of al deze praktijken voortkomen uit discriminatie. Ze doen alleen aan symptoom bestrijding (als het om de echt serieuze levensbedreigende zaken gaat), is ze van mening.

We moeten maar eens gaan bellen met Fleur, want naar ons idee zou het wel heel pikant worden als plastisch chirurgie strafbaar gesteld wordt als vorm van vrouwenonderdrukking….zoals het met de andere voorbeelden waarbij dwang en geweld aan bod komt, gebeurd. Bovendien is anorexia een geestesziekte. Ik krijg een beetje een Sunny Bergman deja-vu.

Je leest er hier meer over.

Bekijk op BeautyJournaal TV:

Hoe meiden uit achterstandswijken middels schoonheidsverzorging aan een baan geholpen worden

Lees ook