'Op mijn toilettafel staan nu al een paar weken 13 prachtige flessen en potten te pronken.

02:24 - 01:26
luistertijd 02:24 - leestijd 01:26

‘Op mijn toilettafel staan nu al een paar weken 13 prachtige flessen en potten te pronken. Ik moet zeggen, iedere avond 10 minuten lang smeren en poetsen is niet niks. Zeker niet wanneer je omvalt van de slaap en je alleen nog maar naar je bed verlangt. Maar, het went en na een week weet je al eigenlijk niet meer beter. Inmiddels kijk ik er elke dag al een beetje naar uit omdat je iedere avond na het reinigen peelen, stimuleren, herstellen en beschermen van de huid, het gevoel hebt alsof je net van de schoonheidsspecialist komt. Je huid is zo schoon, goed doorbloed en zacht.

’s Ochtends gaat het allemaal wat sneller omdat er dan niet uitgebreid gereinigd hoeft te worden.

Inmiddels heb ik drie behandelingen achter de rug bij Hannah. En het lijkt wel of zo’n beetje alle behandelingen die er op het gebied van huidtherapie bestaan al zijn toegepast.  Van intense reiniging en bindweefseltherapie tot dermabrasie en rimpel en littekenreductietherapie.

Per keer bekijkt Amber wat mijn huid op dat moment het meest nodig heeft. Het opmerkelijke is dat ze niet een bepaald programma afwerkt maar iedere keer weer opnieuw bekijkt wat de beste behandeling is. Hoewel het telkens weer een heerlijkheid is om daar te zijn, gaat het er af en toe niet geheel pijnloos aan toe. Maar dat vind ik fijn want dan gebeurt er echt wat. 1 keer ben ik bont en blauw thuisgekomen omdat Amber Rimpel en littekenreductietherapie had toegepast. Door middel van een soort massagetechniek maakte ze de huid als het ware van onderen iets kapot waardoor die zich weer wil herstellen en nieuw collageen aanmaakt. Goed voor het opvullen van rimpels en acnélittekens!

Aan het begin van elke behandeling meet Amber het vocht- en vetgehalte en de zuurgraad.  En voor alle drie geldt dat ze na een paar weken al een stuk verbeterd zijn. Echt verschil zie ik nog niet, maar ik heb wel het idee dat mijn huid wat gezonder oogt. Ik ben benieuwd wat Amber nog meer voor mij in petto heeft.’

Lees ook deel 1 van de ervaringen van Wies met hannah facials

Lees ook de ervaringen van lezeres Annelies met hannah

Lees ook