Hoi Nel, Die pruiken kun je bij verschillende zaken halen. Maar zorg er altijd wel voor dat als je krultangen en dergelijke wilt gebruiken dat je echt haar in handen hebt! Je moet echt naar de winkels voor de betere haarwerken toe, of naar Sjoerd Didden; hij maakt elke gewenste pruik op maat. Verder heb […]

00:38 - 00:23
luistertijd 00:38 - leestijd 00:23

Hoi Nel,

Die pruiken kun je bij verschillende zaken halen. Maar zorg er altijd wel voor dat als je krultangen en dergelijke wilt gebruiken dat je echt haar in handen hebt! Je moet echt naar de winkels voor de betere haarwerken toe, of naar Sjoerd Didden; hij maakt elke gewenste pruik op maat. Verder heb je natuurlijk op de Albert Cuyp markt in Amsterdam veel van die haarwinkels  met nephaar en pruiken….Een walhalla! Je vindt hier ook betaalbaardere modellen maar dat is dan wel nephaar.

Suc6! Dominique

 

Meer nieuws en tip van Dominique lees je hier.

Lees ook