Met Studio Secrets Professional heeft L'Oréal de eerste complete, educatieve, professionele make-uplijn neergezet, met een duidelijke instructieve benadering, zoals ze het zelf noemt.

01:51 - 01:06
luistertijd 01:51 - leestijd 01:06

Met Studio Secrets Professional heeft L’Oréal de eerste complete, educatieve, professionele make-uplijn neergezet, met een duidelijke instructieve benadering, zoals ze het zelf noemt. De geheimen van visagisten worden hiermee heel toegankelijk gemaakt. En waarom? Omdat er voor elk ‘probleem’  een oplossing is gemaakt. Zowel voor de teint als voor de ogen en de lippen. Alles is erop toegespitst om de natuurlijke kleuren in de huid, de ogen en de lippen beter tot hun recht te laten komen, dan wel subtiel te verdoezelen, waardoor je gezicht nog sprankelender wordt.

L’Oréal spreekt van vijf geheimen: een perfect huidoppervlak, waarvoor dan ook een snel en langdurig werkende primer wordt aangereikt die de huid gladmaakt en elke texturele oneffenheid (denk ook aan poriën!) wegpoetst (uitgeprobeerd en aanbevolen!). Stap 2 is de egale huid en daarvoor zijn vier primers ontwikkeld om kleurverschillen in de huid te neutraliseren en een doffe teint (uitgeprobeerd en aanbevolen!) op te frissen. Het derde gehim is die van de vlekkeloze teint en daarvoor is er nu een matterende foundationstick (goed product!) en een vloeibare foundation met kwast applicator. Nummer 4 gaat over de mooiste ogen, waarbij een kleurencirkel is toegepast van tinten oogschaduw die je natuurlijke iriskleur versterken en dan natuurlijk de lippen als het vijfde geheim: bij elk natuurlijk haarkleurtype passen bepaalde tinten. Deze principes voor ogen en lippen in matching colors bij je huid en haar heeft L’Oréal een aantal jaar geleden al geïntroduceerd en het is heel succesvol. Een handreiking als je er zelf even niet uitkomt en het werkt, zo weten we nu uit ervaring. Het werkt, de kleuren zijn mooi, je ziet gewoon dat ze je gezicht iets extra’s geven.

Lees ook