Make-up

L’Oreal Studio Secrets de ultieme make-upbox

L'Oreal Studio SecretsMet Studio Secrets Professional heeft L’Oréal de eerste complete, educatieve, professionele make-uplijn neergezet, met een duidelijke instructieve benadering, zoals ze het zelf noemt. De geheimen van visagisten worden hiermee heel toegankelijk gemaakt. En waarom? Omdat er voor elk ‘probleem’  een oplossing is gemaakt. Zowel voor de teint als voor de ogen en de lippen. Alles is erop toegespitst om de natuurlijke kleuren in de huid, de ogen en de lippen beter tot hun recht te laten komen, dan wel subtiel te verdoezelen, waardoor je gezicht nog sprankelender wordt.

L’Oréal spreekt van vijf geheimen: een perfect huidoppervlak, waarvoor dan ook een snel en langdurig werkende primer wordt aangereikt die de huid gladmaakt en elke texturele oneffenheid (denk ook aan poriën!) wegpoetst (uitgeprobeerd en aanbevolen!). Stap 2 is de egale huid en daarvoor zijn vier primers ontwikkeld om kleurverschillen in de huid te neutraliseren en een doffe teint (uitgeprobeerd en aanbevolen!) op te frissen. Het derde gehim is die van de vlekkeloze teint en daarvoor is er nu een matterende foundationstick (goed product!) en een vloeibare foundation met kwast applicator. Nummer 4 gaat over de mooiste ogen, waarbij een kleurencirkel is toegepast van tinten oogschaduw die je natuurlijke iriskleur versterken en dan natuurlijk de lippen als het vijfde geheim: bij elk natuurlijk haarkleurtype passen bepaalde tinten. Deze principes voor ogen en lippen in matching colors bij je huid en haar heeft L’Oréal een aantal jaar geleden al geïntroduceerd en het is heel succesvol. Een handreiking als je er zelf even niet uitkomt en het werkt, zo weten we nu uit ervaring. Het werkt, de kleuren zijn mooi, je ziet gewoon dat ze je gezicht iets extra’s geven.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

6 reacties

 • Beste Bloesem,

  Ik las toevallig je vraag over visagie omdat ik aan het researchen was op beautyjournaal, ik kon het niet laten je even wat tips mee te geven;

  Over je wimpers;

  Misschien kun je meerdere lagen mascara aanbrengen?
  Heb je al eens getracht met losse wimperstukjes je wimpers voller te maken?
  Je moet het een paar keer oefenen, maar het geeft zekerweten (afhankelijk van de dikte en lengte van de wimperstukjes) een natural of glamorous effect!
  (je zet deze wimperstukjes er tussen met een pincet wat wimperlijm).

  Kleine ogen:

  Omdat ik je ogen niet gezien heb is het moeilijk te adviseren, dan maar even een algemene tip:

  Om je ogen groter te laten lijken kun je op ‘het bewegend ooglid’ een lichte kleur oogschaduw aanbrengen met eventueel glans erin.
  Simpel visagietrucje: accentueren/ vergoten doe je met lichte en/of glans oogschaduws.

  Gebruik een dunne eyeliner (zodat je bewegend ooglid goed zichtbaar blijft) op het bovenooglid.
  Deze eyeliner plaats je vanuit de binnenooghoek langs de wimperrand.
  Vanaf zo’n tweederde kun je een beetje -met de nadruk op beetje- ruimte openlaten, tussen de wimperrand en de eyeliner voor een optisch vergrotend effect.

  Onder het oog kun je dit ook doen. Het is in veel gevallen mooi om tot onder de pupil te make-uppen, voor een subtiel resultaat.

  Verder: bij kleine ogen is het aanbrengen van een lichte kayal op de slijmhuid (ieks, vies woord) plaatsen ook een idee.

  Succes!

  Bonny Thomassen
  Visagiste/ redactrice

 • hoi bloesem, we zullen je vraag over het groter maken van kleine ogen met weinig wimperhaar ook voorleggen aan onze visagisten.

 • inderdaad een hele leuk actie waarbij zo’n prachtig pakket is te winnen. Zoals Antoinette schrijft is oogschaduw thuis vaak anders dan in de winkel, overigens kan je altijd een beetje uit een tester op je hand smeren om te kijken hoe het zich weergeeft. Zelf vind ik het moeilijk om mijn wat kleine ogen toch groter te laten lijken. Wimpers zijn vrij kort en het ooit eens geprobeerd met kunstwimpers maar dat werkte niet echt. Niet zelf gedaan maar bij een schoonheidsspecialiste. Het was geen succes, ook de boosters niet. Dit lezende: Deze principes voor ogen en lippen in matching colors bij je huid en haar heeft L’Oréal een aantal jaren geleden geintroduceerd en ben ik heel benieuwd naar het pakket en ik hoop het dan ook te winnen om eens te kijken wat de resultaten zijn voor huid, ogen, lippen enz. omdat ik er zelf niet uitkom. Mijn naw gegevens zal ik separaat doorgeven per mail.

 • Hoi Monique,

  Ja, doe weer mee met deze mooi actie. 🙂 Geweldig zo’n complete make-upbox waar alles op elkaar is afgestemd.
  Ben gek op kleurtjes maar weet ze vaak niet zo goed te combineren. Denk vaak: die lipstick gaat prima met die kleur oogschaduw (die ik thuis in m’n verzameling heb) maar thuis valt de kleur vaak heel anders uit dan in de winkel, zelfs als ik even bij daglicht kijk. Dus heb ik thuis verschillende make-upboxen, eentje met oogschaduws, eentje met lipsticks en weer eentje met blushers alles bij elkaar een rommeltje aan kleurtjes. Je kan wel stellen dat ik een make-up tic heb. Misschien lost de make-upbox van L’Oreal deze tic (een beetje) op. 🙂
  Dus, heb ik weer m’n adres bij je achter gelaten.

  Groetjes Antoinette.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.