shop Davines More Inside Texture This Is An Invisible Serum voor je haar Davines More Inside Texture This Is An Invisible Serum is een prachtig finishing product voor natuurlijk krullend haar. Bekijken Haar blauwe ogen verdwijnen bijna tussen de zwarte pony en de dikke getekende onderwimpers, waardoor het net lijkt alsof ze ze gesloten heeft. […]

00:29 - 00:17
luistertijd 00:29 - leestijd 00:17

Haar blauwe ogen verdwijnen bijna tussen de zwarte pony en de dikke getekende onderwimpers, waardoor het net lijkt alsof ze ze gesloten heeft. Maar als je nog een keer aandachtig naar de foto kijkt, zie je dat ze haar blauwe kijkerstoch echt wel open heeft. Wat vinden jullie van deze ‘ misleidende’  make-up?

Lees ook: Agyness Deyn stopt met modellenwerk

Bekijk ook: Lashionista time! Alles over wimpers met onze visagiste Lydia le Loux…

Lees ook