shop Pascaud Repair Complex nachtcrème Monique is groot fan van dit serum en de ontwikkelaarster ervan, Mardge Pascaud, dus ook! Deze herstellende crème stimuleert de reparatie van collageen en elastine, zorgt voor betere werking van de huideigen reparatie-enzymen, helpt bij herstel na peelings, en geeft glow aan de huid. Met o.a. foliumzuur, B-vitamines, lactobacillus (probiotica) […]

00:48 - 00:29
luistertijd 00:48 - leestijd 00:29

Het modeconcern met o.a. labels als Alexander McQueen, Yves Saint Laurent en Balenciaga, heeft besloten al het papier te verbannen dat gemaakt is van bomen en planten uit Indonesië. Ook Aziatisch pulp producten zijn uit den boze bij Gucci.

‘Het behouden van regenwouden heeft niets te maken met luxe. Het is gewoon noodzaak als we willen dat de klimaatverandering stopt,’ legt hoofd communicatie Mimma Viglezio uit. ‘ We hopen hiermee ook de rest van de modewereld bewuster te maken van de grote klimaatproblemen.’  

De afspraak houdt in dat al het papier binnen de Gucci Group, van kopieerpapier tot shopping tassen- niet afkomstig mag zijn uit bedreigde, Indonesische regenwouden. 

Lees ook:

Veel onrust over palmolie gebruik in cosmetcia

Prachtig beautyboek uit het Maleisische regenwoud

Lees ook