Ter gelegenheid van de opening van de eerste Mooi Parfumerie op de NS stations, is vanochtend de beautytrein vanaf Leiden Centraal vertrokken.

01:11 - 00:42
luistertijd 01:11 - leestijd 00:42

Ter gelegenheid van de opening van de eerste Mooi Parfumerie op de NS stations, is vanochtend de beautytrein vanaf Leiden Centraal vertrokken. In de Mooi Beautytrein  hebben tientallen dames een workshop gevolgd  in samenwerking met Dior make up. Reizigers konden zich van tevoren aanmelden maar ook spontaan deelnemen.

Bij Mooi gelooft men dat iedereen mooi is, daarom organiseren ze elke week speciale workshops, de Mooi Beautyschool genaamd.

Tijdens deze beautyschool leert iedereen alles over het eigen huidtype. Wat de optimale verzorging is voor dag en nacht, welke make-up het beste past en hoe die aan te brengen.

Voor het station organiseert Mooi speciale korte workshops voor o.a. nagels en make-overs, voor de reizigers met minder tijd.

Mooi is een moderne parfumerie met merken als Chanel, Clinique, Estée Lauder, Lancome en Dior. Daarnaast zitten ook alle topmerken geuren en Rituals in het assortiment. Mooi Parfumerie is in 2007 gestart en is met 25 winkels de snelst groeiende winkelketen in Nederland. Naast de opening van Mooi Parfumerie op Leiden Centraal, zal begin november de 2e stationswinkel op Amsterdam CS worden geopend.

Lees ook