Make-up Ogen

Hoe gebruik je L’Oreal’s Renewal Lash Serum?

RE-ACTIVEREND SERUM WIMPERBOOSTERHet Renewal Lash Serum (ook wel re-activerend serum wimperbooster genoemd) zou de natuurlijke groei van de wimpers in de nacht moeten stimuleren. Omdat er geen borsteltje maar een staafje met een geultje aan de houder zit vinden sommige vrouwen het lastig aanbrengen en bovendien wordt er geklaagd over aangekoekte wimpers.

L’Oreal laat ons het volgende weten over deze klachten:

Het wimperserum van L’Oréal Paris kun je op de volgende manier gebruiken: het borsteltje uit de flacon halen, in het reservoir (gleufje) zit genoeg substantie voor 1 wimperrand, en langs de wimperrand bewegen zoals je normaal een mascara zou aanbrengen. Alleen doe je dit maar 1 keer. Daarna het andere oog op dezelfde manier, dus 1 keer in de flacon dopen.

Je kunt gemakkelijk te snel gebruiken als je meerdere keren langs de wimpers gaat of als je tussentijds het borsteltje nog een keer in de flacon doopt.

Als er nog meer vragen zijn over het gebruik dan kunnen consumenten contact opnemen met ons informatiecentrum 023-5 499 500 of een e-mail sturen naar informatiecentrum@nl.loreal.com

?Heb je klachten over dit product, zoals uitvallende wimperharen? Lees dan ook dit blog nog even.

Lees ook:

Vrouwen in de ban van wimpergroei middelen

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

14 reacties

 • Dit serum is juist het beste dat me ooit is overkomen! Ik smeer het op mijn hele wimpers, en ze worden er zeker twee keer zo lang van. En als ik mijn mascara eraf haal dan haal ik het serum weg, normaal kwamen er soms wat haartjes mee af bij het weghalen van make up, maar nu alleen serum. Ik heb blonde wimpers, dus dat witte spul zie je wel minder goed op mijn wimpers, dat wel.
  Maar ik heb hier serieus al een backup van liggen ook, want dit is het meest geweldige spul ooit.
  Ik heb het nooit in de schappen in nederland zien liggen, alleen in Japan. Word het hier wel gewoon verkocht, want ik kan echt niet zonder!!! <3

 • Wanneer kan ik het beste de serum aanbrengen in de morgen voordat ik me mascara opdoe of juist voor het slapen gaan?

 • hallo,

  ik heb het serum gekocht en in de winkel werd mij verteld dat je het in de ochtend op moet doen onder je mascara, maar nu lees ik dat het ’s nachts moet en het serum word toch een beetje hard? is het dan niet slecht op ermee te slapen want dan breken je wimpers toch sneller af?

 • Ik heb het 2 weken gebruikt en heb bijna geen wimpers meer over!
  ze zijn bij 1 oog bijna allemaal weg!
  Ik hoop dat ze terug komen want ik kan nu geen mascara opdoen want er niks om het op te smeren!
  Voor mij geen wimperserum meer!!!!!!!!!!!

 • @ Nicky, wat mailde L’oreal terug? Want ik wil de mascara gaan gebruiken, maar als je wimpers er juist van gaan uitvallen… 🙁

 • Ik krijg er geirriteerde ogen van dus helaas een miskoop… Een borsteltje was overigens handiger geweest!

 • misschien ben ik de enige, maar ik gebruik dit spul al meer dan 4 weken.
  en mijn wimpers worden echt niet meer dan het er al zijn, maar wel minder!!!
  ze vielen na 3 weken gewoon uit zonder te trekken. ook gingen er enkelen hangen, die vervolgens gewoon uitvielen.

  en nu, na 4 weken ben ik dan gestopt met het gebruilk. en resultaat is: bij ieder oog 2 kale plekjes op het boven lit!

  ik ga loreal een mail sturen met de vraag hoe dit kan.
  hebben meer mensen hier last van?

 • ik vind dat het mijn wimpers echt verzorgd, het borsteltje vind ik geen probleem.
  voordat ik ga slapen breng ik het op, gewoon naast mijn bed gelegd en in het donker breng ik het zelfs op.(ook op mijn wenkbrauwen) Het is niet vet en kan, als ik wil, gewoon ook nog mijn boek lezen…momenteel het boek van Monique Lindeboom. (door het lezen voel ik mij al mooier 🙂 )

 • @Maya, ik had ook liever een borsteltje gehad hoor ;). En witte primers snap ik al helemaal niet. Dan kun je toch net zo goed 2 laagjes mascara aanbrengen! Ik gebruik 2 verschillende mascara’sover elkaar heen, eerst een om te separeren, daarna een voor meer volume.

 • @Gerti Toch had ik het zelf prettiger gevonden als de applicator een borsteltje was geweest, daarbij kom je ook wel bij de wimperrand. Ze hebben ook een (dubbele) mascara waar het serum inzit maar dat hebben ze in de witte primer gestopt maar ik haat witte primers…grrr. 🙂

 • @Maya, ik merk inderdaad dat als ik te veel gebruik mijn wimpers plakken, alsof je slaapkorrels tussen je oogleden hebt. Als ik minder gebruik heb ik er geen last van. Het staafje maakt het wel makkelijker om het serum bij de wortel van de wimperhaar aan te brengen

 • Nou…ik zal het dan nog één keer proberen dan..Misschien had ik teveel op mijn wimpers gesmeerd en vandaar de aangekoekte wimpers.
  Dank voor dit stuk !

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen