Het Renewal Lash Serum (ook wel re-activerend serum wimperbooster genoemd) zou de natuurlijke groei van de wimpers in de nacht moeten stimuleren.

01:19 - 00:47
luistertijd 01:19 - leestijd 00:47

Het Renewal Lash Serum (ook wel re-activerend serum wimperbooster genoemd) zou de natuurlijke groei van de wimpers in de nacht moeten stimuleren. Omdat er geen borsteltje maar een staafje met een geultje aan de houder zit vinden sommige vrouwen het lastig aanbrengen en bovendien wordt er geklaagd over aangekoekte wimpers.

L’Oreal laat ons het volgende weten over deze klachten:

Het wimperserum van L’Oréal Paris kun je op de volgende manier gebruiken: het borsteltje uit de flacon halen, in het reservoir (gleufje) zit genoeg substantie voor 1 wimperrand, en langs de wimperrand bewegen zoals je normaal een mascara zou aanbrengen. Alleen doe je dit maar 1 keer. Daarna het andere oog op dezelfde manier, dus 1 keer in de flacon dopen.

Je kunt gemakkelijk te snel gebruiken als je meerdere keren langs de wimpers gaat of als je tussentijds het borsteltje nog een keer in de flacon doopt.

Als er nog meer vragen zijn over het gebruik dan kunnen consumenten contact opnemen met ons informatiecentrum 023-5 499 500 of een e-mail sturen naar informatiecentrum@nl.loreal.com

?Heb je klachten over dit product, zoals uitvallende wimperharen? Lees dan ook dit blog nog even.

Lees ook:

Vrouwen in de ban van wimpergroei middelen

Lees ook