shop MAC Strobe Cream Highlighter Deze cream highlighter is ideaal om de vale teint een frisse oppepper te geven, als dus make-up artist Lydia le Loux. Zij gebruikt hem al vele jaren! Bekijken Tsja, je fronst toch wel je wenkbrauwen met zoveel marketing-praat. Waarom heeft een 40+ vrouw een ander soort lipstick nodig dan een […]

01:09 - 00:41
luistertijd 01:09 - leestijd 00:41

Tsja, je fronst toch wel je wenkbrauwen met zoveel marketing-praat. Waarom heeft een 40+ vrouw een ander soort lipstick nodig dan een 30-plusser? Iedere vrouw wil toch de meest intense kleur, de langste houdbaarheid en het zachtste lipgevoel?

Eigenlijk moet je die leeftijd maar loslaten, want deze lipsticks zijn echt voor elke leeftijd lekker. Lekker ja, want zo voelen ze aan: roomzacht maar je voelt ook echt dat de substantie zich op de liphuid hecht en het lijkt wel of je lippen iets voller lijken – zo voelt het ook (tijdelijk). Er zit een super vochtbindende cocktail van  hyaluronzuur, collageen en pro-xylane in. Kortom: L’Oréal heeft alles erin gestopt wat het in huis heeft aan werkzame actieve ingrediënten. De kleuren zijn zoals beloofd inderdaad mooi intens van kleur. Vooral de 501, Luminous Scarlet is prachtig. De Color Riche Anti-Age Serum lipstick is er voor 14,99 euro.

Lees ook:

De mooiste make-upproducten voor najaar 2009

Dominique laat je experimenteren met donkere make-up

Dit najaar 2009: all about lips!

Doe voorals eens gek op je zestigste (met make-up)

Lees ook