shop Trinny London Flush Blush, ‘your post pilates glow’ Je ziet nauwelijks dat je blush op hebt, en toch is er een sprankelende, frisse glow. Hij is speciaal bedoeld voor de appeltjes van je wangen. Het is je perfecte ‘post pilates glow’!   Bekijken Bij L’Oréal moeten de wetenschappers grote euforie hebben beleefd toen ze […]

01:51 - 01:06
luistertijd 01:51 - leestijd 01:06

Bij L’Oréal moeten de wetenschappers grote euforie hebben beleefd toen ze met eigen ogen konden zien hoe genen reageren op cosmeticastofjes, en dat dat volgens L’Oréal ook zo is, bewijst de stroom aan nieuwe producten die het concern bij de verschillende merken uitbrengt, gelinkt aan de genetische beïnvloedingstheorie. Denk maar eens aan het verhaal van Lancôme’s Genifique!

Skin Vivo is de naam van een nieuwe lijn waarmee heel oude waarden in een nieuw daglicht zijn gesteld dankzij de voortschrijdende inzichten. Biotherm maakt al sinds jaar en dag gebruik van plankton en kende globaal de huidverzachtende eigenschappen daarvan, maar nu blijkt dat dat zelfde plankton dus ook indirect een bepaald gen (MnSOD) positief beïnvloedt, zo stelt het concern. Er is een ander krachtig anti-oxidant stofje aan toe gevoegd, afgeleid van reseveratrol en het bal is compleet. De huid is beter gewapend tegen de inwerking van uv-straling en haar oxidatieve reacties in de huid en dus indirect ook tegen verouderingsverschijnselen, zo lezen we in de persinformatie. Biotherm belooft dat de huid steviger kan gaan aanvoelen en een mooiere teint krijgt na 4 weken gebruik, de klok zou zelfs tien jaar terug gedraaid kunnen worden (oops…dat klinkt weer als een leuke claim om aan te pakken in Engeland door de ASA:-)

Wij zijn in ieder geval onder de indruk van de zintuigelijke indrukken: prachtige nieuwe verpakkingen, de heerlijke emulsies, de zachtheid en subtiele zijdeglans. Bovendien ruikt het heerlijk – jaja, de parfumvrezende moet het maar overslaan *wink* V.a. 44 euro voor een ooggel.

Lees ook:

Wetenschap zegt nu ook dat aromatherapie stress vermindert

Vitamine C helpt de huid genezen

Parfum in babycosmetica vergroot kans op contactallergie

Lees ook