De de schrijver van het stuk in NY fronst de wenkbrauwen bij zoveel kunde en claims.

00:54 - 00:32
luistertijd 00:54 - leestijd 00:32

De de schrijver van het stuk in NY fronst de wenkbrauwen bij zoveel kunde en claims. Het is inderdaad gebaseerd op een wetenschappelijke vinding, maar zo zegt de hoofdonderzoekster van die ontdekking: ze heeft geen idee of het feit dat ook de huidgenen tijdklokjes hebben en het proberen gelijk te zetten ervan kan leiden tot huidverbetering. ‘Dat hebben we niet onderzocht.’

De journalist gelooft net zoals wij dat cosmeticabedrijven er niet altijd baat bij hebben om bevindingen naar buiten te brengen omdat dan wel eens zou kunnen blijken dat een product meer doet dan alleen verzachten en vochtbinden – en dat zou in dit geval natuurlijk ook zo geweest kunnen zijn- maar de schrijver alsmede de geinterviewden blijven toch beduusd achter met dit wonderlijke verhaal.

Net zoals wij. Lees het hier nog maar eens.

Lees ook