shop Guerlain Meteorites Base Perfecting Pearl Anti Dullness Météorites Base van Guerlain is een superfijne basis onder je foundation of onder je dagcrème. Het geeft een delicate frisse gloed aan je huid. Bekijken Dominique raakte er van de week niet over uitgesproken tegen ons…Sakas met een bijzondere nieuwe, eigen lijn. Jaja, de naam zei ons […]

03:03 - 01:50
luistertijd 03:03 - leestijd 01:50

Dominique raakte er van de week niet over uitgesproken tegen ons…Sakas met een bijzondere nieuwe, eigen lijn. Jaja, de naam zei ons helemaal niets. Aucoin natuurlijk wel, de master of face shaping, met een gelijknamig boek waaruit Monique in de jaren’90 heel veel leerde over make-upgebruik. 

Maar goed, deze meneer is dus groen gegaan, met minerale make-up die ook nog eens voor 70% uit biologisch geteelde ingredienten bestaat. Als wij zo iets horen, fronsen onze wenkbrauwen automatisch omdat we A. weten dat groen nu gewoon superbooming is, B. groen, ja wat is groen eigenlijk? C. minerale make-up echt niet beter voor de huid hoeft te zijn, ondanks alle claims die er rondwaren, D. er dan mineralen en biologisch geteelde stoffen in mogen zitten, dat nog niet wil zeggen dat er geen synthetische handeling meer aan te pas komt, E. wat voegt een biologische stof in make-up toe?

We don’t know. De naam Vapour snappen we overigens ook helemaal niet en we vinden de verpakking er verre van prestige uit zien. Wellicht is Sakas een bijzondere persoonlijkheid en kleedt dat het verhaal verder aan? Wij hebben het idee als we zijn blog en zijn site bekijken, dat zijn bedrijfsverhaal met heel veel insidersemotie omgeven is. We horen het vast nog wel van onze Dominique. In the meantime ben jij al vast geïnformeerd en heb je weer wat stof voor tijdens borrel:-)

Nagekomen bericht van onze Dominique, 8 oktober 2009:

Ik heb het eergisteren ontvangen en aanvankelijk was ik inderdaad erg verheugd. Kevyn Aucoin was mijn idool en omdat Erik zijn beste maatje was en overal mee naar toe ging, was ik natuurlijk reuze benieuwd. Groene make-up is booming ja, vooral in Amerika. 

Oh wat jammer, toen ik de verpakkingen dus nu onder ogen kreeg. Niks hip en groen, maar lelijke blauwe verpakkingen die ook nog niet eens goed open te draaien zijn. Ik ben het natuurlijk even gaan testen, want alleen op een verpakking kun je je niet verlaten. De glosjes zijn super en de foundation sticks geven een mooi zacht resultaat, mits je wel weet hoe je dat zachte resultaat moet verkrijgen omdat het anders nog te opzichtig wordt. Het vraagt om handigheid: je moet vrij hard drukken en vegen op de huid en de substantie ook wat warm maken voor een mooier effect. Ik weet dat, maar de gemiddelde consument natuurlijk niet, en dan vind ik het toch tegenvallen dus.

Jammer, want ik mis Kevyn enorm, zijn persoonlijkheid, zijn kennis, zijn uitstraling. Je wilt gewoon dat wat er nog indirect uit zijn voetsporen voortkomt, ook echt net zo bijzonder is. Ik zit nu tien dagen in Spanje, als ik terug ben ga ik gewoon weer opnieuw alles bekijken. In de hoop toch iets positiefs te vinden…

Besos, Dominique

 

Lees ook