Zorgt de trilmascara voor vollere wimpers?

03:18 - 01:58
luistertijd 03:18 - leestijd 01:58

lancome-oscillation-powerboosterDit zijn mijn ervaringen met de Lancome Ôscillation Powerbooster.

Ik vond het een blijde verassing dat ik zo een toch voor mij  best prijzig en nieuw product mocht testen. De verpakking en inhoud beloofde al veel goeds. Het trillende borsteltje was wel even wennen. Als je al gewend bent je mascara al zigzaggend op te brengen, moet je er dus voor zorgen dat je het borsteltje nu juist stil houdt, anders wordt het wel een beetje te veel van het goede. Maar na verloop van tijd vond ik het wel handig.

Lancôme belooft dat je wimpers langer en dikker zullen worden en dat door het trillen van de borstel de werkzame stof beter opgenomen wordt in de haarwortels. Dat trillen bevordert de doorbloeding namelijk. Op zich klinkt het logisch, alhoewel ik daar mijn vraagtekens bij zet, dan zou elke trillende mascara hetzelfde met de doorbloeding kunnen doen. Maar goed, hier zitten dus blijkbaar extra stofjes in die het ook extra voor elkaar moeten kunnen krijgen.

Ik had gehoopt dat het een onzichtbare gel zou zijn, maar omdat het wit is, ben je verplicht elke dag mascara te gebruiken, terwijl ik het ook graag op mijn wenkbrauwen wilde uitproberen. Alhoewel, als je het even in laat trekken, wordt het minder wit en bijna doorzichtig. Het is dus ook de bedoeling dat je het onder je mascara gebruikt, als een soort primer.

Als primer werkt het heel goed. Je wimpers zien er meteen langer en dikker uit nadat de mascara eroverheen is gegaan. En gek genoeg, als ik mijn oogmake-up  ’s avonds verwijderde, was het er in no time af.

Een nadeel is de witte kleur en ik vind de smeerbaarheid een beetje “taai” in het begin. Je moet je mascara dus goed opbrengen wil je helemaal geen witte kleur meer zien. Maar dat gaat wel goed uiteindelijk.

Heel erg jammer is het dat ik totaal niet heb gezien dat mijn wimpers van zichzelf langer en/of dikker zijn geworden. Wat dat betreft werkt het dus voor mij niet. Het is wel een prima primer voor optisch mooiere wimpers.

Conclusie: ik zal hem blijven gebruiken tot hij op is. Qua aanschafprijs denk ik niet dat ik dit product in de toekomst zal gaan kopen, omdat mijn wimpers er niet van nature langer, voller of steviger mee worden.

Dat wordt dus gewoon weer de wimperkruller, een andere goede mascara of nepwimpers (maar deze opbrengen is voor mij een crime…).

Bedankt dat ik dit product heb mogen testen voor jullie!

Babs

Hierbij nog Babs foto’s, het zijn maar amateurshots. Toch lijken haar wimpers na een maand wel iets dikker te zijn, maar Babs kan dit zelf niet beamen, zegt ze. ‘Wellicht gaat het om een milimeter, maar dat is met het blote oog niet zichtbaar.’

Babs wimpers voor behandeling

Babs wimpers voor behandeling

 

 

 

Na 1 maand, links met primer, rechts alleen mascara zonder primer

Na 1 maand, links met primer, rechts alleen mascara zonder primer

 

 

Lees ook